AnonymBruker Skrevet 11. juli 2017 #1 Skrevet 11. juli 2017 Jeg lurer på om det er kun fordi dere er vegetarianere eller om dere veit litt om hvordan kyllingene har det i Norge? Vurderer selv å bli vegetarianer... Anonymkode: c0ab0...647
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2017 #2 Skrevet 11. juli 2017 Jeg er vegetarianer av etiske grunner, så for å svare på spørsmålet ditt: begge deler. Mannen min spiser kjøtt, og kjøper kylling av og til, men holder seg langt unna industrikylling på grunn av forholdene i næringen. Anonymkode: ce72f...2f8 4
Gjest Overrasket Skrevet 11. juli 2017 #3 Skrevet 11. juli 2017 I tillegg til forholdene for dyrene er dagens industrikyllingkjøtt rett og slett ikke mat. Jeg spiste kylling før, men sluttet helt. Så var jeg en dag i en tilstelning der det ville vært for frekt å avvise å smake, så jeg spiste en gryte med litt kylling i. Selve gryten var kjempegod, men "kjøttet". Det var ikke noe spesielt galt med det, helt vanlig kylling fra butikken. Men det minnet rett og slett ikke om mat i det hele tatt.
SweetM Skrevet 11. juli 2017 #4 Skrevet 11. juli 2017 Spiser ikke kylling fordi jeg rett og slett ikke liker smaken. 1
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2017 #5 Skrevet 12. juli 2017 Jeg sluttet å spise kylling allerede på ungdomsskolen etter å ha satt meg litt inn i hvor forferdelig disse dyrene har det. (Ble senere vegetarianer, men det var altså kylling som satte i gang hele prosessen) Anonymkode: 42a3d...094 2
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2017 #6 Skrevet 12. juli 2017 Dyrevelferd. Jeg tror ikke det er bra å spise noe som har hatt det så elendig heller. Anonymkode: 105fc...da7 2
Leo Skrevet 12. juli 2017 #7 Skrevet 12. juli 2017 Jeg unngår kylling så godt det lar seg gjøre og hvis jeg kjøper selv så foretrekker jeg økologisk. Kylling fra Prior, Solvinge og hva det heter alt sammen kommer for det første fra dyr som ikke har det bra og for det andre smaker det gjennomgående brukt bilsvamp 4
fjærestein Skrevet 12. juli 2017 #8 Skrevet 12. juli 2017 Ingen kylling her heller. Så vidt jeg vet har de det ille alle, utenom de økologiske. Samme med egg. 1
Blod Skrevet 12. juli 2017 #9 Skrevet 12. juli 2017 Fordi hønene ikke har det noe godt, overhodet. Dessuten er det ikke naturlig for meg å spise noen som ikke ønsker å bli spist. Dessuten er det ikke sunt 4
Nyttig Skrevet 13. juli 2017 #10 Skrevet 13. juli 2017 Kjøper Stange eller Holte. Spiser 1-2 file´r i uka maks. Går mer over på plantekost og sjømat. Der får du de beste proteinene. 2
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2017 #11 Skrevet 13. juli 2017 17 timer siden, Blod skrev: Fordi hønene ikke har det noe godt, overhodet. Dessuten er det ikke naturlig for meg å spise noen som ikke ønsker å bli spist. Dessuten er det ikke sunt Kylling er veldig sunt Anonymkode: 99de0...d3f 3
Blod Skrevet 13. juli 2017 #12 Skrevet 13. juli 2017 56 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kylling er veldig sunt Anonymkode: 99de0...d3f Ikke så sunt som folk tror. Man må i tillegg se på helheten. Mennesker i Europa spiser MYE kjøtt, mens man burde spise det i moderate mengder. Uansett er det ikke sunt for dyrene eller planeten, så hvis kyllingkjøtt faktisk hadde vært sunt er det ikke verdt det. 5
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2017 #13 Skrevet 13. juli 2017 Kyllingtråden som var her på KG for litt siden. Anonymkode: 3a67c...221 1
hjertesukka Skrevet 13. juli 2017 #14 Skrevet 13. juli 2017 Spiser heller ikke kylling eller kjøtt av helsemessige årsaker, kun fisk. Utslagsgivende ang kylling var en bedervet kylling jeg fikk i utlandet. Jeg stod litt på vippen om jeg skulle spise hvitt kjøtt, men den kyllingen blei den siste.
Solivagant Skrevet 13. juli 2017 #15 Skrevet 13. juli 2017 For det første fordi jeg vet hvor fælt de har det, og for det andre så liker jeg ikke kylling. 3
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2017 #16 Skrevet 13. juli 2017 Jeg spiser kylling maks 1 gang i måneden. Men bare Liveche/Stange. Jeg kuttet ut Prior for mer enn 10 år siden. Spiser ikke mat som lukter "høgg". Uansett hvor mye de prøver å si at gassen de putter inn i de gule pakkene ikke er skadelig. Jeg spiser ikke kjøtt som lukter grisedårlig. Dessuten tror jeg ikke kyllingene har det bra før de blir slaktet (og puttet i "gass-pakninger") Æsj Anonymkode: b7c09...743 2
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2017 #17 Skrevet 13. juli 2017 På grunn av måten kyllingene blir behandlet... Anonymkode: bec5e...014 3
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2017 #18 Skrevet 13. juli 2017 Har egentlig aldri likt smaken :/ Siden jeg var liten. Tørt og smakløst! Ikke rart så stresset som de er før de blir slaktet. Senere fant jeg ut dette med kylling/hønse industrien å da var det bra jeg egentlig aldri støttet kjøp av det heller. Er veldig glad i egg derimot! Men har en kompis som har et par frittgående høner på gården sin av egen interesse som har det veldig bra som jeg får egg av. Og de eggene smaker fantastisk i forhold til det du får i butikken. Mulig fordi de har det godt å lever ganske fritt. Anonymkode: 82ef5...109 1
FantasDick Skrevet 13. juli 2017 #19 Skrevet 13. juli 2017 Jeg spiser plantebasert og derfor ingen kylling, men ville holdt meg unna pga industrien om jeg var omni. 3
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2017 #20 Skrevet 13. juli 2017 Jeg er vegetarianer, av etiske og miljø hensyn. Anonymkode: 396ea...bf5 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå