AnonymBruker Skrevet 11. juli 2017 #1 Skrevet 11. juli 2017 Hei, vi skal ha et budsjettbryllup, og trenger litt tips og råd til hva man kan lage til forrett (evt fingermat ved mottakelsen, det blir en av delene), og dessert, pluss hvordan man kan regne ut hvor mye dette vil koste per pers. Det er kjøkken der vi skal være og hovedretten er allerede i boks. Har tenkt på karamellpudding til dessert, eventuelt is? Men det er kanskje litt kjedelig... Anonymkode: 51e40...982
ForsvarsfrueØnsker Skrevet 16. juli 2017 #2 Skrevet 16. juli 2017 Kommer helt an på hva dere skal ha til forrett og hovedrett, hva som passer til dessert hva har dere ellers valgt til meny?
ablaze Skrevet 16. juli 2017 #3 Skrevet 16. juli 2017 Parmaskinke (e.l.) og honningmelon er jo en klassiker til forrett.. Panna cotta er ganske enkelt å lage selv og i stort kvantum og så kjøper eller lager du coulis (bringebær eller pasjonsfrukt) og har på - vipps fin og god dessert
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå