Gå til innhold

byggryn som ikke er "boil in bag"


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvor får man kjøpt det? Helsekost? Innvandrerbutikker? De vanlige butikkene jeg har skjekket har bare "boli in bag"

Anonymkode: 959f2...1c3

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Helsekost og større dagligvare(ville sett blant bakevarene)

Anonymkode: da036...0b4

Skrevet

Innvandrerbutikker, stor sjanse for å finne, men det kan hende du må lære deg hva bygg heter på tyrkisk/litauisk/rumensk/???. Helsekost har, men det meste er dyrere på helsekosten. Kiwi har ihvertfall. Ja, let blant bakevarer. Når du finner sukker, havregryn og hvetemel, da er du på rett vei. Eller spør. Forhåpentligvis både vet og forstår betjeningen hva du snakker om:

508424-e9b00-product_detail.jpg

AnonymBruker
Skrevet

Takk for tips! Jeg har jo bare sett blandt ris og pasta jeg da. Skal definitivt sjekke bakevarene...

Anonymkode: 959f2...1c3

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har funnet på kiwi. Men husk at de må legges i bløt før bruk! 

Anonymkode: 34205...289

AnonymBruker
Skrevet
23 timer siden, AnonymBruker skrev:

Hvor får man kjøpt det? Helsekost? Innvandrerbutikker? De vanlige butikkene jeg har skjekket har bare "boli in bag"

Anonymkode: 959f2...1c3

Jeg har da en pose Byggryn i skapet som ikke er boil in a bag variant. Den er nok kjøpt enten på Coop Obs eller Rema. 

Anonymkode: 582d3...093

Skrevet

Vet de også har masse utvalg i Sverige på vanlig matbutikk der om du handler der innimellom 👌

AnonymBruker
Skrevet

Coop Mega, Obs og Meny har her i Trondheim i alle fall.

Anonymkode: 31cea...d3d

Skrevet

Byggryn er en traust norsk vare som jeg vil tro de aller fleste norske matbutikker har, men de står gjerne litt bortgjemt sammen med melvarene. De må bløtlegges over natten før man koker dem, men når de er ferdig kokt kan de gjerne fryses i porsjoner. 

Skrevet

Byggryn er en super norsk matvare, veldig anvendelig og næringsrik. Dessverre er det sånn at trauste norske matvarer er i ferd med å skvises ut av markedet, til fordel for haugevis av varianter av diverse hipstermat. Byggryn bør absolutt bløtlegges over natta, men de koker på ti minutter så jeg har aldri brydd meg om å lage større porsjon enn det jeg trenger der og da. Tørr oppbevaring er dessuten billigere og plassbesparende.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...