AnonymBruker Skrevet 7. juli 2017 #1 Skrevet 7. juli 2017 Jeg skal lage dronning Maud-fromasj i kveld til å servere i morgen. Jeg har aldri laget det tidligere, så jeg lurte litt på om den skal romtempereres innen servering, eller om jeg skal servere den rett ut av kjøleskapet? Anonymkode: a0983...63e
Gjest Catalina Culès Skrevet 7. juli 2017 #2 Skrevet 7. juli 2017 Server den fra kjøleskapet, da er den best.
Gjest Trolletrine Skrevet 7. juli 2017 #3 Skrevet 7. juli 2017 Vi har servert den rett fra kjøleskapet, men begge deler går nok greit. Vi byttet foresten den mørke sjokoladen med melkesjokolade ,- veldig godt det også😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå