Gå til innhold

Dronning Maud-fromasj


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal lage dronning Maud-fromasj i kveld til å servere i morgen. Jeg har aldri laget det tidligere, så jeg lurte litt på om den skal romtempereres innen servering, eller om jeg skal servere den rett ut av kjøleskapet?

Anonymkode: a0983...63e

Videoannonse
Annonse
Gjest Catalina Culès
Skrevet

Server den fra kjøleskapet, da er den best.

Gjest Trolletrine
Skrevet

Vi har servert den rett fra kjøleskapet, men begge deler går nok greit.

Vi byttet foresten den mørke sjokoladen med melkesjokolade ,- veldig godt det også😊

AnonymBruker
Skrevet

Hjertelig takk! 

Anonymkode: a0983...63e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...