AnonymBruker Skrevet 6. juli 2017 #1 Skrevet 6. juli 2017 Vi skal lage fiskesuppe med blåskjell, men har bare fått det servert før, så er usikker på hvordan blåskjellene skal håndteres før de havner i suppa. Ser at de fleste har sånne hvite utstående greier utenpå, er det veldig viktig å få bort disse? Hva kan jeg isåfall bruke? Anonymkode: d847e...172
stan Skrevet 6. juli 2017 #2 Skrevet 6. juli 2017 Mener du rur? Slike små dyr inne i et hvitt skall? Det er bare å skylle blåskjellene godt og så koke opp. Tilsett gjerne krydder og annet til vannet. Spis bare de som åpner seg. Her er lenke til bilde av rur: https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fforskning.no%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fstyles%2Ffull_width%2Fpublic%2F395012_Rur332_None.jpg%3Fitok%3DSOEHpUkB&imgrefurl=http%3A%2F%2Fforskning.no%2Fevolusjon-zoologi%2F2014%2F06%2Fmissing-link-i-sognefjorden&docid=05OMHNf9aOXhlM&tbnid=bar1p7C0qYKAOM%3A&vet=1&w=940&h=895&safe=off&client=ms-android-samsung&bih=616&biw=360&ved=0ahUKEwj4jc7ShPXUAhWEtRoKHUxSDH4QxiAIHCgB&iact=c&ictx=1
AnonymBruker Skrevet 6. juli 2017 #3 Skrevet 6. juli 2017 1 time siden, stan skrev: Mener du rur? Slike små dyr inne i et hvitt skall? Det er bare å skylle blåskjellene godt og så koke opp. Tilsett gjerne krydder og annet til vannet. Spis bare de som åpner seg. Her er lenke til bilde av rur: https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fforskning.no%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fstyles%2Ffull_width%2Fpublic%2F395012_Rur332_None.jpg%3Fitok%3DSOEHpUkB&imgrefurl=http%3A%2F%2Fforskning.no%2Fevolusjon-zoologi%2F2014%2F06%2Fmissing-link-i-sognefjorden&docid=05OMHNf9aOXhlM&tbnid=bar1p7C0qYKAOM%3A&vet=1&w=940&h=895&safe=off&client=ms-android-samsung&bih=616&biw=360&ved=0ahUKEwj4jc7ShPXUAhWEtRoKHUxSDH4QxiAIHCgB&iact=c&ictx=1 Det var rur jeg mente, ja. Synes de så så uappetittlige ut, selv om man ikke skal spise de. Vasket bare blåskjellene så godt jeg kunne og hadde de oppi fiskesuppa slik at de fikk dampet seg. Så plukket jeg ut de som ikke var åpne. Takk for hjelp :). Anonymkode: d847e...172
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå