Gå til innhold

Trenger raskt svar ang. blåskjell


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Vi skal lage fiskesuppe med blåskjell, men har bare fått det servert før, så er usikker på hvordan blåskjellene skal håndteres før de havner i suppa. Ser at de fleste har sånne hvite utstående greier utenpå, er det veldig viktig å få bort disse? Hva kan jeg isåfall bruke? 

Anonymkode: d847e...172

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, stan skrev:

Det var rur jeg mente, ja. Synes de så så uappetittlige ut, selv om man ikke skal spise de. Vasket bare blåskjellene så godt jeg kunne og hadde de oppi fiskesuppa slik at de fikk dampet seg. Så plukket jeg ut de som ikke var åpne.

Takk for hjelp :). 

 

Anonymkode: d847e...172

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...