AnonymBruker Skrevet 28. juni 2017 #1 Del Skrevet 28. juni 2017 Når du steker kjøtt, hvor mye olje er det? Eller bruker du papir for å få ut oljen? Litt usikker på om det er bra å ha for mye olivenolje.. Anonymkode: 73f73...022 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2017 #2 Del Skrevet 28. juni 2017 Så vidt jeg vet er ikke olivenolje egnet til steking, så jeg bruker rapsolje. Når jeg steker pleier jeg å bruke kanskje 1-2 ss olje. Måler aldri opp, bare heller litt i panna. Hvis du er redd for å få i deg for mye olje gjennom steking kan du for eksempel kjøpe en sånn stekepanne der man ikke trenger olje eller smør Anonymkode: 82521...e54 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2017 #3 Del Skrevet 28. juni 2017 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Så vidt jeg vet er ikke olivenolje egnet til steking, så jeg bruker rapsolje. Når jeg steker pleier jeg å bruke kanskje 1-2 ss olje. Måler aldri opp, bare heller litt i panna. Hvis du er redd for å få i deg for mye olje gjennom steking kan du for eksempel kjøpe en sånn stekepanne der man ikke trenger olje eller smør Anonymkode: 82521...e54 Er det farlig med for mye rapsolje? Anonymkode: 73f73...022 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 29. juni 2017 #4 Del Skrevet 29. juni 2017 Jeg bruker nok olje til å dekke panna. Jeg bruker raps- eller solsikkeolje til å steke i. Olivenolje til salater. Jeg tørker ikke av oljen, jeg spiser det opp. "For mye" betyr at det er mer enn den mengden som er bra. Det skal ofte ganske mye til av noe før det blir skadelig. Du får ikke i deg for mye olje hvis du får i deg nok av annen mat og ikke er overvektig. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SPOCA Skrevet 29. juni 2017 #5 Del Skrevet 29. juni 2017 Bruker ikke olje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Luckiness Skrevet 29. juni 2017 #6 Del Skrevet 29. juni 2017 Hvorfor lurer du på om det er farlig? Tenker du på kaloriene? Dersom du slanker deg så kan du kjøpe stekepanne som ikke behøver olje/smør under steking. Eller du kan bruke bittelitt olje (1ts) og smøre utover overflaten med bakepapir eller slik bakepensel. Ellers så inneholder mange matoljer (bla. olivenolje og rapsolje) sunne fettsyrer som kroppen trenger. Du kan lese mer om hva de ulike oljene inneholder her: http://www.bramat.no/kosthold/matvarer/887-hvorfor-er-rapsolje-sa-sunt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2017 #7 Del Skrevet 29. juni 2017 Bruker veldig sjeldent olje. Bruker stort sett smør her, og da er det snakk om 1-2 ss. Samme mengde de ytterst få gangene jeg bruker olje. Anonymkode: 55cc0...ecc 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå