Gå til innhold

Rom og rosiner


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Leste litt i tråden om tilbehør til is. Noen som vet hva

som er best å bruke, klar eller mørk rom, når en skal

lage romrosiner?

Søkte litt på nettet og de aller fleste oppskrifter sier

bare legg rosiner i rom moen timer for å lage

romrosiner. En nevnte mørk rom.

Noen med erfaring?

Gjest Anonymous
Skrevet

Du skal bruke mørk rom. De bør ligge i minst 3 døgn på tett glass for å blir skikkelig gode. Har du Norgesglass så bruk det.

Gjest Anonymous
Skrevet
Du skal bruke mørk rom. De bør ligge i minst 3 døgn på tett glass for å blir skikkelig gode. Har du Norgesglass så bruk det.

Ok. Da setter jeg mørk rom på innkjøpslisten. Dersom

ikke all rom trekker inn i rosinene, er det noe fint

man kan bruke denne til? Mulig den smaker godt in-

natura for alt jeg vet :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...