Gjest Anonymous Skrevet 5. januar 2005 #1 Skrevet 5. januar 2005 Leste litt i tråden om tilbehør til is. Noen som vet hva som er best å bruke, klar eller mørk rom, når en skal lage romrosiner? Søkte litt på nettet og de aller fleste oppskrifter sier bare legg rosiner i rom moen timer for å lage romrosiner. En nevnte mørk rom. Noen med erfaring?
Gjest Anonymous Skrevet 5. januar 2005 #2 Skrevet 5. januar 2005 Du skal bruke mørk rom. De bør ligge i minst 3 døgn på tett glass for å blir skikkelig gode. Har du Norgesglass så bruk det.
Gjest Anonymous Skrevet 6. januar 2005 #3 Skrevet 6. januar 2005 Du skal bruke mørk rom. De bør ligge i minst 3 døgn på tett glass for å blir skikkelig gode. Har du Norgesglass så bruk det. Ok. Da setter jeg mørk rom på innkjøpslisten. Dersom ikke all rom trekker inn i rosinene, er det noe fint man kan bruke denne til? Mulig den smaker godt in- natura for alt jeg vet
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå