AnonymBruker Skrevet 20. juni 2017 #1 Skrevet 20. juni 2017 Hva betyr cornmeal på norsk? Anonymkode: 6b3b3...495
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2017 #4 Skrevet 20. juni 2017 48 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hva betyr cornmeal på norsk? Anonymkode: 6b3b3...495 Google oversetter er en grei sak å ha. Anonymkode: c895d...688 3
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2017 #5 Skrevet 20. juni 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Google oversetter er en grei sak å ha. Anonymkode: c895d...688 Den er ikke til å stole på Anonymkode: 90eb9...14c 2
Millimani Skrevet 20. juni 2017 #6 Skrevet 20. juni 2017 https://translate.google.com/#auto/no/cornmeal litt vanskelig, for den oversetter ikke her
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2017 #7 Skrevet 20. juni 2017 Ikke fullt så enkelt som noen skal ha det til her, da cornmeal er et grovere malt mel enn maismel , som oversettes corn flour. Anonymkode: 21f92...dc9 3
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2017 #8 Skrevet 20. juni 2017 Her er forklart forskjellen på cornmeal, corn flour og polenta: http://www.epicurious.com/ingredients/difference-between-cornmeal-corn-flour-polenta-grits-article Anonymkode: 21f92...dc9
Outlander Skrevet 20. juni 2017 #9 Skrevet 20. juni 2017 som AB over - norske maismel er ikke cornmeal - det er lik i konsistens som potetmel - det nærmeste jeg har funnet her er Polenta, som finnes i de fleste butikker. Hvis du skal lage feks cornbread. 1
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2017 #10 Skrevet 20. juni 2017 14 minutter siden, Outlander skrev: som AB over - norske maismel er ikke cornmeal - det er lik i konsistens som potetmel - det nærmeste jeg har funnet her er Polenta, som finnes i de fleste butikker. Hvis du skal lage feks cornbread. https://en.wikipedia.org/wiki/Cornmeal Sitat Cornmeal is a meal (coarse flour) ground from dried maize (corn). It is a common staple food, and is ground to fine, medium, and coarse consistencies, but not as fine as wheat flour. In the United States, very finely ground cornmeal is also referred to as corn flour. When fine cornmeal is made from maize that has been soaked in an alkaline solution, e.g., limewater (a process known as nixtamalization), it is called masa, which is used for making tamales and tortillas. Boiled cornmeal is called polenta. http://www.epicurious.com/ingredients/difference-polenta-cornmeal-substitute-article Anonymkode: 9321a...1d4
_popcorn_ Skrevet 20. juni 2017 #11 Skrevet 20. juni 2017 Det kommer an på oppskrift. Det kan bety både maismel og maizenna. Maismel brukes som mel, spesielt i tortilas, pannekaker og lignende, maizenna som fortykningsmiddel/stivelse.
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2017 #12 Skrevet 20. juni 2017 Takk for hjelp. Jeg både googlet og sjekket bøker, men fikk forskjellige svar. Derfor spurte jeg. Anonymkode: 6b3b3...495
Outlander Skrevet 20. juni 2017 #13 Skrevet 20. juni 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: https://en.wikipedia.org/wiki/Cornmeal http://www.epicurious.com/ingredients/difference-polenta-cornmeal-substitute-article Anonymkode: 9321a...1d4 Hva er det du prøver å si? Jeg vet hva forskjellen er. Det er spørsmål om hva ts skal lage - norske maismel er som ren mel og hvit i farge - amerikansk cornmeal er grov knust mais som vi bruker i cornbread feks. Det nærmeste her i norge er Polenta. Hvis ikke det finnes ren cornmeal på etniske butikker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå