AnonymBruker Skrevet 18. juni 2017 #1 Skrevet 18. juni 2017 Vi skal ha felles koldtbord. Hva tar man med til et felles koldtbord? Alle skal ta med en ting Anonymkode: 6ff2d...570
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2017 #2 Skrevet 18. juni 2017 Spør arrangøren? Lure arrangører koordinerer slike spleiselag. Det blir et kjedelig måltid om 9 personer tar med potetsalat og en tar med loff og smør, liksom. Ellers er klassiske koldtbordretter for eksempel: Røkelaks og eggerøre Spekemat av forskjellig slag (spekeskinke, spekepølser, fenalår m.m.) med tilbehør (potetsalat, rømme, flatbrød, eggerøre, smør m.m.) Karbonader med løk (gjerne varme) Roastbeef med løk og remulade Potetsalat Kalkun med waldorfsalat Kyllinglår/kyllingvinger Kokt ørret med remluade og agurksalat Reker (med eller uten skall, med eller uten marinering) Ostefat (gjerne 4 typer; god gulost, blåmuggost, hvitmuggost og rødskimmel) Salater: Påleggsalater, grønn salat, pastasalat, couscoussalat m.m. Selvsagt godt brød, loff, flatbrød og smør Frukt og grønt (melon, tomat, agurk, løk, salatblader, epler, druer, m.m.) Anonymkode: 3c7c7...850
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå