Gå til innhold

Koldtbord


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Vi skal ha felles koldtbord. Hva tar man med til et felles koldtbord? Alle skal ta med en ting

Anonymkode: 6ff2d...570

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Spør arrangøren? Lure arrangører koordinerer slike spleiselag. Det blir et kjedelig måltid om 9 personer tar med potetsalat og en tar med loff og smør, liksom. 

Ellers er klassiske koldtbordretter for eksempel:

  • Røkelaks og eggerøre
  • Spekemat av forskjellig slag (spekeskinke, spekepølser, fenalår m.m.) med tilbehør (potetsalat, rømme, flatbrød, eggerøre, smør m.m.)
  • Karbonader med løk (gjerne varme)
  • Roastbeef med løk og remulade
  • Potetsalat 
  • Kalkun med waldorfsalat
  • Kyllinglår/kyllingvinger
  • Kokt ørret med remluade og agurksalat
  • Reker (med eller uten skall, med eller uten marinering)
  • Ostefat (gjerne 4 typer; god gulost, blåmuggost, hvitmuggost og rødskimmel)
  • Salater: Påleggsalater, grønn salat, pastasalat, couscoussalat m.m.
  • Selvsagt godt brød, loff, flatbrød og smør
  • Frukt og grønt (melon, tomat, agurk, løk, salatblader, epler, druer, m.m.)

Anonymkode: 3c7c7...850

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...