Gå til innhold

Billig, men god middag å servere gjester?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Ideer?

Anonymkode: 29fb5...a6b

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Lasagne med salat

Anonymkode: 9a713...981

  • Liker 3
Gjest Catalina Culès
Skrevet

Chili con carne.

Skrevet

Flesk og duppe.   :fnise:

Sagt det før og gjentar gjerne...

" Så herlig usnobbete, så godt og så inkluderende " er det jeg har blitt møtt med av tilbakemeldinger.

Da ble jeg hånet...av dere. Ikke av gjestene.  :)

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Synes alltid hjemmelagde gryter er veldig godt, og har du hjemmebakt brød/rundstykker til, så er det så godt.

Anonymkode: 04ef0...f97

Skrevet

Støtter opp om chili con carne. Kjøp rømme og riv litt ost som tilbehør. Litt rødvin i gjør underverker, og du kan gå for en billig variant her og drikke resten.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Blomkålsuppe/potetsuppe/sellerisuppe/minestronesuppe eller lignende med hjemmebakt brød.

Gratinert løksuppe.

Meksikansk bønnegryte med rømme og nachos.

Pai med en enkel salat ved siden av.

Enkle pastaretter.

Grønnsaksgryte med ris.

 

Anonymkode: 7050a...870

  • Liker 1
Skrevet
8 timer siden, Jerry Lee skrev:

Flesk og duppe.   :fnise:

Sagt det før og gjentar gjerne...

" Så herlig usnobbete, så godt og så inkluderende " er det jeg har blitt møtt med av tilbakemeldinger.

Da ble jeg hånet...av dere. Ikke av gjestene.  :)

Hva er duppe?

Antar at flesk er bacon. Høres godt ut engentlig.

AnonymBruker
Skrevet

Mine gjester elsker blomkålsuppe og lasagne. Hjemmelaget selvsagt. Tar like kort tid som ferdig Toro. Billig er det også, men smaker ufattelig godt :)

Anonymkode: 034e7...c35

AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, amativeReflection skrev:

Hva er duppe?

Antar at flesk er bacon. Høres godt ut engentlig.

Lurer jeg også. Jeg er vandt med flesk og kålrabistuing. Det er perverst godt, men skikkelig flesk er dyrt :P

Anonymkode: 034e7...c35

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Flesk er ikke bacon. Bacon er røkt og saltet flesk. Duppe er en saus du lager av fettet i stekepannen etter du har steekt flesket. I stekefettet blander du inn hvetemel og tynner med melk. Blir som en hvit saus, men med stekefettet fra flesket.

Ja flesk er svinedyrt!

Endret av Belima
Rettet skrivefeil
  • Liker 2
Skrevet
1 minutt siden, Belima skrev:

Flesk er ikke bacon. Bacon er røkt og saltet flesk. Duppe er en saus du lager av fettet i stekepannen etter du har steekt flesket. I stekefettet blander du inn hvetemel og tynner med melk. Blir som en hvit saus, men med stekefettet fra flesket.

RECIPE-60026-3_7528_jpg_raw_w500hq75

Det er et bnildre fra Rema, ser ut som sånn skogsbacon eller kanadisk bacon. 

Du sier jo selv at bacon er flesk. 

Er det vanskelig å lage? og hvor finner jeg slikt bacon?

Skrevet

Flesk er ikke røkt! Flesk kan kjøpes ferskt eller lettsaltet. Når flesket er saltet og røkt heter det bacon.

  • Liker 2
Skrevet
11 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ideer?

Anonymkode: 29fb5...a6b

Blomkålsuppe til forrett

Svinesteik med tilbehør til hovedrett

Gele, armeriddere eller bærpai til dessert

  • Liker 1
Gjest Catalina Culès
Skrevet
1 minutt siden, Fru Uperfekt skrev:

Blomkålsuppe til forrett

Svinesteik med tilbehør til hovedrett

Gele, armeriddere eller bærpai til dessert

Det der er vel ikke akkurat billig :klo:

Skrevet
18 minutter siden, Loki Laufeyson skrev:

Det der er vel ikke akkurat billig :klo:

Blomkålsuppe er ca 3kr pr pers

Svinesteik med tilbehør ca 30-35 pr pers 

gele = 4kr pr pers

Arme riddere = 6 kr pr pers

bærpai = 3kr pr pers

  • Liker 1
Skrevet
19 minutter siden, Fru Uperfekt skrev:

Blomkålsuppe er ca 3kr pr pers

Svinesteik med tilbehør ca 30-35 pr pers 

gele = 4kr pr pers

Arme riddere = 6 kr pr pers

bærpai = 3kr pr pers

Blåbærpai skulle jeg gjerne lagd når blåbærene begynner å modnes. Har du en oppskrift til 8 til 24 kroner? :)

  • Liker 1
Skrevet (endret)
8 minutter siden, applestories skrev:

Blåbærpai skulle jeg gjerne lagd når blåbærene begynner å modnes. Har du en oppskrift til 8 til 24 kroner? :)

Lag paideigen fra bunn koster deg ca 4-5 kr, bruker du egne plukkede bær så har du da til 16 på en pai

Ellers kan en bruke ca 1/2 kg frosne blåbær (ca 15 kr på Rema)

 

Har oppskriftene mine i en mappe på serveringsstedet mitt så send meg en pm så skal jeg sende deg oppskrift på mandag skal kokkelere der da

Endret av Fru Uperfekt
  • Liker 1
Skrevet

Så deig (med smør?) og bær er alt man trenger? Det hørtes jo veldig lettvint ut.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...