AnonymBruker Skrevet 17. juni 2017 #2 Skrevet 17. juni 2017 Lasagne med salat Anonymkode: 9a713...981 3
Jerry Lee Skrevet 17. juni 2017 #4 Skrevet 17. juni 2017 Flesk og duppe. Sagt det før og gjentar gjerne... " Så herlig usnobbete, så godt og så inkluderende " er det jeg har blitt møtt med av tilbakemeldinger. Da ble jeg hånet...av dere. Ikke av gjestene. 4
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2017 #5 Skrevet 17. juni 2017 Synes alltid hjemmelagde gryter er veldig godt, og har du hjemmebakt brød/rundstykker til, så er det så godt. Anonymkode: 04ef0...f97
Sandin Skrevet 17. juni 2017 #6 Skrevet 17. juni 2017 Støtter opp om chili con carne. Kjøp rømme og riv litt ost som tilbehør. Litt rødvin i gjør underverker, og du kan gå for en billig variant her og drikke resten. 1
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2017 #7 Skrevet 17. juni 2017 Blomkålsuppe/potetsuppe/sellerisuppe/minestronesuppe eller lignende med hjemmebakt brød. Gratinert løksuppe. Meksikansk bønnegryte med rømme og nachos. Pai med en enkel salat ved siden av. Enkle pastaretter. Grønnsaksgryte med ris. Anonymkode: 7050a...870 1
ajarRun Skrevet 17. juni 2017 #8 Skrevet 17. juni 2017 8 timer siden, Jerry Lee skrev: Flesk og duppe. Sagt det før og gjentar gjerne... " Så herlig usnobbete, så godt og så inkluderende " er det jeg har blitt møtt med av tilbakemeldinger. Da ble jeg hånet...av dere. Ikke av gjestene. Hva er duppe? Antar at flesk er bacon. Høres godt ut engentlig.
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2017 #9 Skrevet 17. juni 2017 Mine gjester elsker blomkålsuppe og lasagne. Hjemmelaget selvsagt. Tar like kort tid som ferdig Toro. Billig er det også, men smaker ufattelig godt Anonymkode: 034e7...c35
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2017 #10 Skrevet 17. juni 2017 2 minutter siden, amativeReflection skrev: Hva er duppe? Antar at flesk er bacon. Høres godt ut engentlig. Lurer jeg også. Jeg er vandt med flesk og kålrabistuing. Det er perverst godt, men skikkelig flesk er dyrt Anonymkode: 034e7...c35 1
Belima Skrevet 17. juni 2017 #11 Skrevet 17. juni 2017 (endret) Flesk er ikke bacon. Bacon er røkt og saltet flesk. Duppe er en saus du lager av fettet i stekepannen etter du har steekt flesket. I stekefettet blander du inn hvetemel og tynner med melk. Blir som en hvit saus, men med stekefettet fra flesket. Ja flesk er svinedyrt! Endret 17. juni 2017 av Belima Rettet skrivefeil 2
ajarRun Skrevet 17. juni 2017 #12 Skrevet 17. juni 2017 1 minutt siden, Belima skrev: Flesk er ikke bacon. Bacon er røkt og saltet flesk. Duppe er en saus du lager av fettet i stekepannen etter du har steekt flesket. I stekefettet blander du inn hvetemel og tynner med melk. Blir som en hvit saus, men med stekefettet fra flesket. Det er et bnildre fra Rema, ser ut som sånn skogsbacon eller kanadisk bacon. Du sier jo selv at bacon er flesk. Er det vanskelig å lage? og hvor finner jeg slikt bacon?
Belima Skrevet 17. juni 2017 #13 Skrevet 17. juni 2017 Flesk er ikke røkt! Flesk kan kjøpes ferskt eller lettsaltet. Når flesket er saltet og røkt heter det bacon. 2
Fru Uperfekt Skrevet 17. juni 2017 #14 Skrevet 17. juni 2017 11 timer siden, AnonymBruker skrev: Ideer? Anonymkode: 29fb5...a6b Blomkålsuppe til forrett Svinesteik med tilbehør til hovedrett Gele, armeriddere eller bærpai til dessert 1
Gjest Catalina Culès Skrevet 17. juni 2017 #15 Skrevet 17. juni 2017 1 minutt siden, Fru Uperfekt skrev: Blomkålsuppe til forrett Svinesteik med tilbehør til hovedrett Gele, armeriddere eller bærpai til dessert Det der er vel ikke akkurat billig
Fru Uperfekt Skrevet 17. juni 2017 #16 Skrevet 17. juni 2017 18 minutter siden, Loki Laufeyson skrev: Det der er vel ikke akkurat billig Blomkålsuppe er ca 3kr pr pers Svinesteik med tilbehør ca 30-35 pr pers gele = 4kr pr pers Arme riddere = 6 kr pr pers bærpai = 3kr pr pers 1
applestories Skrevet 17. juni 2017 #18 Skrevet 17. juni 2017 19 minutter siden, Fru Uperfekt skrev: Blomkålsuppe er ca 3kr pr pers Svinesteik med tilbehør ca 30-35 pr pers gele = 4kr pr pers Arme riddere = 6 kr pr pers bærpai = 3kr pr pers Blåbærpai skulle jeg gjerne lagd når blåbærene begynner å modnes. Har du en oppskrift til 8 til 24 kroner? 1
Fru Uperfekt Skrevet 17. juni 2017 #19 Skrevet 17. juni 2017 (endret) 8 minutter siden, applestories skrev: Blåbærpai skulle jeg gjerne lagd når blåbærene begynner å modnes. Har du en oppskrift til 8 til 24 kroner? Lag paideigen fra bunn koster deg ca 4-5 kr, bruker du egne plukkede bær så har du da til 16 på en pai Ellers kan en bruke ca 1/2 kg frosne blåbær (ca 15 kr på Rema) Har oppskriftene mine i en mappe på serveringsstedet mitt så send meg en pm så skal jeg sende deg oppskrift på mandag skal kokkelere der da Endret 17. juni 2017 av Fru Uperfekt 1
applestories Skrevet 17. juni 2017 #20 Skrevet 17. juni 2017 Så deig (med smør?) og bær er alt man trenger? Det hørtes jo veldig lettvint ut. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå