Gjest LoisLane Skrevet 4. januar 2005 #1 Del Skrevet 4. januar 2005 En venninne kuttet ut brød, pasta, poteter og ris en ukes tid for å balansere pH-nivået i kroppen. Noen som har hørt om dette? Er generelt skeptisk til sånt, men har dette noe for seg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 4. januar 2005 #2 Del Skrevet 4. januar 2005 Jaha? enda en merkelig teori... Skulle tro at kroppen selv klarer å opprettholde en riktig PH-balanse, all den tid maten faktisk brytes ned i magesekken, ved hjelp av magesyre. så den kan hun dra lenger ut på landet med, tror jeg Allikevel: poteter, hvitt brød og hvit ris har høy glykemisk indeks, og bidrar til en raskere stigning (med etterfølgende bunn) i blodsukkeret, som ikke ubetinget er positivt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 4. januar 2005 #3 Del Skrevet 4. januar 2005 Flere som har lest Ph-Mirakelet her eller? Det meste av det vi spiser gjør kroppen sur innvendig... grønnsaker (særlig grønne) hjelper den å bli basisk igjen. Tror på det jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 4. januar 2005 #4 Del Skrevet 4. januar 2005 Hehe...kroppen klarer selvsagt å opprettholde riktig ph. Ellers hadde vi ikke overlevd. Kan tenke meg at dette ph-tullet kommer fra det faktum av diabetere med for mye insulin kan dø av for høy ph. Men dette er en ekstremsituasjon som ikke skjer av seg selv.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 4. januar 2005 #5 Del Skrevet 4. januar 2005 De fleste av oss har faktisk for LAV ph. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå