Gå til innhold

Kyllingfilet


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har noe kylling (filet delt i biter) liggende i kjøleskapet som gikk ut på dato 11. juni. Jeg stekte den opp på den 11., men tenkte jeg skulle ha resten av den til middag i dag. Vet man kan ta luktetesten, men den er full av tacokrydder, så det lukter egentlig bare det... Kan jeg ta sjansen? Noen som har gjort dette før?

Anonymkode: 65b1c...1a5

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Når du varmebehandler rå mat "nullstiller" du holdbarhetsdatoen, siden de fleste bakterier drepes og matens egenskaper endrer seg. Stekt kylling har 4-5 dagers holdbarhet i kjøleskap, så med mindre den allerede var i ferd med å bli dårlig burde du være trygg. 

Anonymkode: d6885...efb

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
36 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Når du varmebehandler rå mat "nullstiller" du holdbarhetsdatoen, siden de fleste bakterier drepes og matens egenskaper endrer seg. Stekt kylling har 4-5 dagers holdbarhet i kjøleskap, så med mindre den allerede var i ferd med å bli dårlig burde du være trygg. 

Anonymkode: d6885...efb

Tusen takk - da bør jo dette være helt innafor!

Anonymkode: 65b1c...1a5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...