Gå til innhold

Mandelmasse


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Noen som har laget mazariner som vet om jeg kan bruke den lilla odense marsipan i fyllet? Den med 50% mandler. Det skal være "mandelmasse" men jeg har ikke foodprocessor til å lage det selv, og tror ikke man får kjøpt det ferdig i norge. Er det omtrent det samme som den marsipanen? :)

Anonymkode: 82011...8bb

Gjest Zeitgeist
Skrevet

Du kan kjøpe ferdig malte mandler i butikken, og bruke de. 

Her er ei oppskrift jeg fant: https://www.mills.no/oppskrift/melange/mazariner/

For å eksperimentere litt;

Rør sammen egg og romtemperert smør, ha i finrevet marsipanmasse (ca. 200 g - men sjekk at "deigen" blir som tykk havregrøt). Sukker trenger du neppe, da marsipanen allerede er søtet. 

AnonymBruker
Skrevet

Ja jeg har sett ferdig malte mandler men så for meg at det kanskje ble litt "tørt" ifht til å male de selv? Og oppskriften jeg så så var det å male mandlene og sukkeret til det nådde en viss temperatur (70C) i foodprocessoren,som gjorde meg litt usikker. Men så jo ikke ut som det var nødvendig i den du sendte :) takk i alle fall, får prøve meg litt frem :)

Anonymkode: 82011...8bb

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...