Gå til innhold

Hvilke kryddersorter skal jeg velge?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skal ut i morgen og oppgradere krydderutvalget mitt. Hva er basic å hai et skap?

Anonymkode: 3b7e8...264

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Nå er jeg veldig glad i krydder, men disse vil jeg tro er normale å ha

-Oregano

-Rosemarin 

-Dill

-Estragon

-Sitronpepper

-Hvit pepper

-Chillipepper

-Cayenne

-Garam masala

-Kanel

-Spisskummen

-Kurry

-Paprikapulver

-Timian

-Kardemomme

-Koriander

-Gurkemeie

-Hvitløkspulver

Vanlig salt og pepper er et selvsagt :P

 

 

Anonymkode: 986ba...b0d

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg kjøper inn etter hvert som jeg trenger, jeg. De jeg bruker mest er chili, kajennepepper, hvitløkspulver, cumin, basilikum, oregano, kanel, kardemomme, curry, og selvsagt salt og pepper. Ellers er det ikke så dumt å ha et par ferdige blandinger i hus, men det er absolutt ikke det jeg bruker mest. Helt avhengig av hva du foretrekker og bruker, tenker jeg.

Anonymkode: 5cf4e...e30

  • Liker 1
Gjest hva som helst
Skrevet

Ikke kjøp krydder bare for å ha det, i hvert fall ikke de mer eksotiske krydderne som du ikke bruker ofte. Malt krydder har begrenset holdbarhet. Der det lar seg gjøre bør du kjøpe krydderfrø/korn etc, og så male i en morter rett før du skal bruke dem. 

Skrevet (endret)

Det kommer vel an på maten du lager, men i vår krydderskuff trenger vi alltid;

- Bordsalt, havsalt, kala namak, malt pepper, helpepper. 

- Kayennepepper, chiliflak. 

- Gressløk, persille, timian, oregano, basilikum, rosmarin, korianderblader.

- Curry, garam masala.

- Gurkemeie, paprika, hvitløk, ingefær, muskat, nellik, koriander, spisskummen, kardemomme, ceylonkanel. 

Endret av FantasDick
La til noe
  • Liker 1
Skrevet

Disse har vi alltid i krydderskuffen vår:

Svart pepper, malt

Svart pepper, grovkvernet

Cayennepepper

Chilipepper

Dill

Oregano

Persille

Hvitløk

Paprika

Spisskummen

Kanel

Garam masala

Muskat

  • Liker 1
Gjest Margit Spat
Skrevet

Jeg har mye slags krydder, men det jeg bruker mest er:
havsalt
svart pepper 
basilikum
estragon
rosmarin
oregano
dill
tørket gressløk
kanel
chilipepper
cayennepepper
karve
spisskummen

Av krydderblandinger bruker jeg en del:
karri
tacokrydder
provencekrydder
urtesalt
 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...