AnonymBruker Skrevet 5. juni 2017 #1 Skrevet 5. juni 2017 Ofte fryser jeg lasagne fordi det blir som regel to middagger ut av en pakning. Men når jeg tar denne opp til tining og varmer den på svak varme føler jeg at den blir veldig tørr og smaksløs. Gjelder dette noen andre? Har dere tips til hvordan man kan varme den opp? Anonymkode: 9f782...ce3
penny_ Skrevet 5. juni 2017 #2 Skrevet 5. juni 2017 (endret) Sett den i kjøleskapet kvelden før du skal ha den slik at den er helt tint før du setter den i ovnen. Endret 5. juni 2017 av penny_
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2017 #3 Skrevet 5. juni 2017 1 minutt siden, penny_ skrev: Sett den i kjøleskapet kvelden før du skal ha den slik at den er helt tint før du setter den i ovnen. Takk for svar. Har du merket at den kan bli veldig tørr? Har jeg for sterk varme kanskje? Anonymkode: 9f782...ce3
Gjest Catalina Culès Skrevet 5. juni 2017 #4 Skrevet 5. juni 2017 Ikke tin den i ovnen, men i kjøleskap natten over.
Gjest Khloe Skrevet 5. juni 2017 #5 Skrevet 5. juni 2017 Som de andre sier, tin den i kjøleskap over natten! Når du varmer den opp kan det og være lurt å ha over litt aluminiumsfolie for at den ikke skal bli så tørr.
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2017 #6 Skrevet 5. juni 2017 1 minutt siden, Khloe skrev: Som de andre sier, tin den i kjøleskap over natten! Når du varmer den opp kan det og være lurt å ha over litt aluminiumsfolie for at den ikke skal bli så tørr. Da prøver jeg det. Den har tint på kjøkkenbenken i hele dag Anonymkode: 9f782...ce3
AnonymSjiraff Skrevet 5. juni 2017 #7 Skrevet 5. juni 2017 (endret) Selv varmer jeg lasagnen i microen for at den ikke skal bli tørr, men enig med de andre at det sikkert er lurt å la den tine først. Endret 5. juni 2017 av AnonymSjiraff
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2017 #8 Skrevet 5. juni 2017 Akkurat nå, AnonymSjiraff skrev: Selv varmer jeg lasagnen i microen, men enig med de andre at det sikkert er lurt å la den tine først. Samme her. For min del synes jeg den smaker mye bedre da enn om jeg varmer i stekeovnen. Anonymkode: 622e6...72d
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2017 #9 Skrevet 5. juni 2017 Hvis du har to mindre former kan du lage i hver sin form, å fryse den ene ned ustekt, så blir det mye bedre. Anonymkode: 7db12...c63 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå