AnonymBruker Skrevet 26. mai 2017 #1 Skrevet 26. mai 2017 Hva serverer du ved siden av entrecôte? Anonymkode: d0b99...dbe
Høna79 Skrevet 27. mai 2017 #2 Skrevet 27. mai 2017 Spinat med parmesan er enkelt og superdigg. Og kviteseidsmør på entrecôten. Eller bønner. Eller fløtegratinerte poteter. Fikk lyst på entrecote nå 2
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2017 #3 Skrevet 27. mai 2017 25 minutter siden, Høna79 skrev: Spinat med parmesan er enkelt og superdigg. Og kviteseidsmør på entrecôten. Eller bønner. Eller fløtegratinerte poteter. Fikk lyst på entrecote nå Nam! 😋 Har du oppskrift på spinat med parmesan? 🙂 Anonymkode: d0b99...dbe
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2017 #4 Skrevet 27. mai 2017 Hjemmelagde fløtegratinerte poteter Og en god salat feks 😋 Anonymkode: 786ba...33e 1
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2017 #5 Skrevet 27. mai 2017 Rødløkkompott, søtpotetmos, soppstuing. Brokkoli, asparges. Ofte fløtegratinerte poteter. Noen ganger bakt potet. Anonymkode: 58080...1da 1
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2017 #6 Skrevet 27. mai 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Rødløkkompott, søtpotetmos, soppstuing. Brokkoli, asparges. Ofte fløtegratinerte poteter. Noen ganger bakt potet. Anonymkode: 58080...1da Har du oppskrift på rødløkskompott? 😋 Anonymkode: d0b99...dbe
Ginny Skrevet 27. mai 2017 #7 Skrevet 27. mai 2017 Fløtegratinerte poteter, spinat/ricotta-stuing, mango/avokado-salat, og rømme 1
Høna79 Skrevet 28. mai 2017 #8 Skrevet 28. mai 2017 13 timer siden, AnonymBruker skrev: Nam! 😋 Har du oppskrift på spinat med parmesan? 🙂 Anonymkode: d0b99...dbe Det trengs virkelig ikke, men du får en likevel Legg spinat på tallerkenen, ta parmesan på (selv bruker jeg ostehøvel for å ta av, blir for små biter med rivjern). Ta noen dråper balsamico på. Stek entrecôte etter eget ønske. La den hvile litt. Legg entrecoten oppå spimaten, ta på smør. Spis 2
Hermine Grang Skrevet 28. mai 2017 #9 Skrevet 28. mai 2017 (endret) McCain Pommes Noisettes(potetkuler). Men det er kanskje fordi det var det jeg vokste opp med. Endret 28. mai 2017 av Hermine Grang
Athene Skrevet 28. mai 2017 #10 Skrevet 28. mai 2017 Hvis vi har entrecote som eneste rett, og på denne årstiden, foretrekker jeg noe lett til. En ruccola-cherrytomat-parmasan salat. Noen dampede asparges. Ovnsbakte bifftomater med urter. Trenger ikke noe saus, bare en god olivenolje. Om høsten. Eller hvis man har dette som hovedrett etter en lettere forrett, er tyngre tilbehør godt. Ovnsbakt pastinakk med timian. Smørstekt sopp. Sellerirotpurè. Og en god rødvinssaus. 2
Gjest Catalina Culès Skrevet 28. mai 2017 #11 Skrevet 28. mai 2017 (endret) Sjampinjong, godt stekt løk og asparges til. Og båtpoteter eller fløtegratinerte. Og av og til maiskolbe. Endret 28. mai 2017 av Catalina Culès
Monicas Skrevet 29. mai 2017 #12 Skrevet 29. mai 2017 Maiskrem, soppstuing, fløtegratinerte poteter eller hasselbackpoteter
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2017 #13 Skrevet 30. mai 2017 Potetbåter (eller skåret som tykke pommes frites) stekt i gåsefett. Nå med importerte nypoteter og etter hvert norske er det best å steke på varmluft. Ellers ovnsbakt tomat, grillet asparges og hjemmelaget urtesmør med masse fransk estragon om du får tak i, eller for eksempel timian og persille, dijonsennep, og finhakket sjalottløk som har kokt inn i en miks av hvitvin, litt god eddik og armagnac. Anonymkode: 88f69...804 1
ValarMorghulis Skrevet 30. mai 2017 #14 Skrevet 30. mai 2017 Kanskje simpelt, men personlig er jeg veldig glad i ris, stekt løk, champignon og hvitløkssmør til entrecôte.
Antoinette Skrevet 30. mai 2017 #15 Skrevet 30. mai 2017 (endret) dobbelpost Endret 30. mai 2017 av Antoinette
Brunhilde Skrevet 30. mai 2017 #16 Skrevet 30. mai 2017 Jeg vil gjerne ha smørstekt sjampinjong, råstekte poteter og asparges til entrecôte. Gjerne et godt kryddersmør på toppen.
Gjest hva som helst Skrevet 31. mai 2017 #17 Skrevet 31. mai 2017 Røstipotet, rødvins- eller bernaisesaus, og kanskje noe maiskolber eller lignende.
Forundret.. Skrevet 31. mai 2017 #18 Skrevet 31. mai 2017 Varierer litt hva jeg lager til. Blir som oftes hjemmelagd potetstappe, soppstuing og dampet grønnsaker som gulerot og brokkoli. Noen ganger smørsteker jeg litt opphakka løk, mais, paprika med salt og pepper. Og stekt asperges med hvitløk og smør.
LiseTV Skrevet 1. juni 2017 #20 Skrevet 1. juni 2017 Ikke enkelt svar. Det kommer an på hvordan man tilbereder kjøttet. Vilke krydder og stekeform en velger,
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå