Gå til innhold

ingefær og gresskar..?


Fremhevede innlegg

Gjest undomiel ikke innl.
Skrevet

Har fått ett lite glass med syltet(?) ingefær og gresskar, hva kan man bruke dette til??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Syltet ingefær er godt til grillet kjøtt, brukes også gjerne med sushi, også godt til f.eks. tunfisk, geitost (påstås det) og generelt til (asiatiske) risretter.

Syltet gresskar kan du bruke til viltretter, stekt kjøtt og fisk, i fiskesuppe, til parmaskinke, roastbiff og mye mer.

Gjest StoreSky
Skrevet

hmm, men gresskaret og ingefæren er i samme glass! Gjør det noen forskjell?

Hvordan bruker jeg det? Marinade? I wok'en?

Skrevet

Det høres godt ut å ha i wok ja, blir vel litt sursøtt tenker jeg? Gjerne i marinade også, og bruk som tilbehør til kjøtt og fisk.

Skrevet

Nå skal ikke jeg være noen gledesdreper, men syltet gresskar (der ingefæren er med som smaksgiver) brukes vanligvis på akkurat samme måte som tyttebærsyltetøy, nemlig til mat med brun saus...

Gjest Anonymous
Skrevet

Før jul spiste jeg en lunch hvor syltet gresskar var tilbehør til et kalkunsmørbrød. Det var veldig godt, smakte litt av jul, for det var syltet i en lake med nellik, anis,kardemomme, kanel, (tror jeg det var) og sukker og eddik.. Og akkurat den smaken hadde ihvertfall ikke jeg puttet i en wok! Amak på dem først du, så finner du sikkert noe du kan bruke det til!

Gjest Toro_Jenta
Skrevet

mannen min bruker det som tilbehør til kjøttkaker og kjøtt som man bruker tyttebær...

en liten dætt på tallerkenen

:-) :-) :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...