Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er på utkikk etter en kokebok til å ha på hytta, der har jeg ikke nett og dermed ikke den muligheten til å sjekke opp ting. Det jeg er ute etter er en bok med oppskrifter på "vanlig" bakst: rundstykker, brød, kanelsnurrer o.l. Oversikt over anbefalte grader på ulike typer kjøtt, altså når det er ferdigstekt. Og ellers enkle oppskrifter på norsk husmannskost men gjerne annen mat også. 

Noen som har tips til gode kokebøker som dekker noe av dette? Kom gjerne med tips ☺️

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

På hytten har jeg også en del kokebøker av samme grunn. Ser at de jeg ofte bruker, er Ingrid Espelid Hovig sine bøker.
 

Endret av bopera
  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...