Ejlis Skrevet 23. mai 2017 #1 Skrevet 23. mai 2017 Jeg er på utkikk etter en kokebok til å ha på hytta, der har jeg ikke nett og dermed ikke den muligheten til å sjekke opp ting. Det jeg er ute etter er en bok med oppskrifter på "vanlig" bakst: rundstykker, brød, kanelsnurrer o.l. Oversikt over anbefalte grader på ulike typer kjøtt, altså når det er ferdigstekt. Og ellers enkle oppskrifter på norsk husmannskost men gjerne annen mat også. Noen som har tips til gode kokebøker som dekker noe av dette? Kom gjerne med tips ☺️
bopera Skrevet 23. mai 2017 #2 Skrevet 23. mai 2017 (endret) På hytten har jeg også en del kokebøker av samme grunn. Ser at de jeg ofte bruker, er Ingrid Espelid Hovig sine bøker. Endret 23. mai 2017 av bopera 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå