Simbyxor Skrevet 23. mai 2017 #1 Skrevet 23. mai 2017 Jeg savner barndommens hjemmelaga pizza. Men ostene synes jeg er så merkelige. De jeg bruker. Har prøvd synnøve, tine og jarlsberg. Og en fra Sverige. De er ok! Men blir ikke det jeg er ute etter. En rik, men samtidig mild smak. Har osten forandret seg? Eller er det Norvegia jeg bør gå for?
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2017 #2 Skrevet 23. mai 2017 jeg hadde helt vanlig pizza på pizzaen Anonymkode: fd208...47b 11
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2017 #3 Skrevet 23. mai 2017 Hvordan skal vi vite hva slags ost som ble brukt på hjemmelaget pizza i ditt hjem? Anonymkode: fcb61...bb5 5
Gjest Catalina Culès Skrevet 23. mai 2017 #4 Skrevet 23. mai 2017 (endret) ..... Endret 23. mai 2017 av Catalina Culès
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2017 #5 Skrevet 23. mai 2017 5 minutter siden, Simbyxor skrev: Jeg savner barndommens hjemmelaga pizza. Men ostene synes jeg er så merkelige. De jeg bruker. Har prøvd synnøve, tine og jarlsberg. Og en fra Sverige. De er ok! Men blir ikke det jeg er ute etter. En rik, men samtidig mild smak. Har osten forandret seg? Eller er det Norvegia jeg bør gå for? Synnøve ost er nyere ost og fabrikant. Jarlsberg var dyr og lukseriøs ost den ble neppe brukt på pizza. Da står du tilbake med folkeosten Tine Norvegia. Anonymkode: a5d96...d40 10
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2017 #6 Skrevet 23. mai 2017 Vi brukte vel ikke revet ost da, det ble vel bare skjert i skiver og lagt på pizzaen. Og da Norvegia. Anonymkode: c39e1...c3e 7
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2017 #7 Skrevet 23. mai 2017 Det finnes da hundre forskjellige oster. Ingen her kan da vite hvilken som ble brukt hjemme hos dere. Anonymkode: 53bdf...62b
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2017 #8 Skrevet 23. mai 2017 Kjøttdeig, pølsebiter, mais, løk, paprika og Toro pizzafyll. Norwegia og oregano eller gastromat på toppen😊 Også spiste vi den med thousand Island dressing. Nå ble jeg sulten😬 Anonymkode: 4a2f3...828
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2017 #9 Skrevet 23. mai 2017 I barndommen var det mye snakk om gouda/gauda eller hva det var. Min farmor sa alltid goudaost om all hvitost, kan det være den? Anonymkode: 1b97b...9da
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2017 #10 Skrevet 23. mai 2017 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: I barndommen var det mye snakk om gouda/gauda eller hva det var. Min farmor sa alltid goudaost om all hvitost, kan det være den? Anonymkode: 1b97b...9da Så pinlig - Norvegia ER visst gouda! Glad jeg kan være anonym. Men eh.. kanskje prøve en annen gouda da..? Anonymkode: 1b97b...9da
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2017 #11 Skrevet 23. mai 2017 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Så pinlig - Norvegia ER visst gouda! Glad jeg kan være anonym. Men eh.. kanskje prøve en annen gouda da..? Anonymkode: 1b97b...9da Norvegia er da vel ikke gouda...? Anonymkode: 991dd...3e2 3
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2017 #12 Skrevet 23. mai 2017 Jarlsberg er Tine, så jeg regner med at du har prøvd Norvegia, Jarlsberg og Synnøve Gulost. Mozzarella er veldig vanlig på pizza, men du kan også prøve cheddar. Mozzarella kan med fordel brukes i kombinasjon med en rimeligere ost som Norvegia eller Gulost. Anonymkode: 0ac2d...c31
Hermine Grang Skrevet 23. mai 2017 #13 Skrevet 23. mai 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Norvegia er da vel ikke gouda...? Anonymkode: 991dd...3e2 Norvegia er merkenavnet Tine bruker på sin gaudaost. https://no.wikipedia.org/wiki/Norvegia 2
Tyrk40 Skrevet 23. mai 2017 #14 Skrevet 23. mai 2017 1 time siden, Simbyxor skrev: Jeg savner barndommens hjemmelaga pizza. Men ostene synes jeg er så merkelige. De jeg bruker. Har prøvd synnøve, tine og jarlsberg. Og en fra Sverige. De er ok! Men blir ikke det jeg er ute etter. En rik, men samtidig mild smak. Har osten forandret seg? Eller er det Norvegia jeg bør gå for? Har du prøvd 'Vellagret Norvegia' ?? Den kan jo muligens være et alternativ?? Og mozarella er jo heller ikke så værst syns jeg..
Simbyxor Skrevet 23. mai 2017 Forfatter #15 Skrevet 23. mai 2017 13 minutter siden, Tyrk40 skrev: Har du prøvd 'Vellagret Norvegia' ?? Den kan jo muligens være et alternativ?? Og mozarella er jo heller ikke så værst syns jeg.. Ja, du, den kan jeg prøve Men den smaker ikke som jarlsberg eller? (Er ikke så glad i den skjønner du, synes den har en merkelig litt... muggaktig? Smak)
Simbyxor Skrevet 23. mai 2017 Forfatter #16 Skrevet 23. mai 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hvordan skal vi vite hva slags ost som ble brukt på hjemmelaget pizza i ditt hjem? Anonymkode: fcb61...bb5 Siden du ikke forstod spørsmålet, så kan jeg hjelpe deg litt: " Har prøvd synnøve, tine og jarlsberg. Og en fra Sverige. De er ok! Men blir ikke det jeg er ute etter. En rik, men samtidig mild smak. Har osten forandret seg? Eller er det Norvegia jeg bør gå for? " Skjønte du det nå, eller? Ikke?
Simbyxor Skrevet 23. mai 2017 Forfatter #17 Skrevet 23. mai 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: jeg hadde helt vanlig pizza på pizzaen Anonymkode: fd208...47b JA, SORRY.. så den blemma.. flaut Unnskylder meg med at jeg ikke hadde spist noe hihi
Simbyxor Skrevet 23. mai 2017 Forfatter #18 Skrevet 23. mai 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Synnøve ost er nyere ost og fabrikant. Jarlsberg var dyr og lukseriøs ost den ble neppe brukt på pizza. Da står du tilbake med folkeosten Tine Norvegia. Anonymkode: a5d96...d40 Jah, må værra den da!
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2017 #19 Skrevet 23. mai 2017 De fleste utenfor Norge bruker jo mozzarella på pizzaen sin. Anonymkode: 7276f...edc
Simbyxor Skrevet 23. mai 2017 Forfatter #20 Skrevet 23. mai 2017 41 minutter siden, Hermine Grang skrev: Norvegia er merkenavnet Tine bruker på sin gaudaost. https://no.wikipedia.org/wiki/Norvegia hmm.. visste ikke det!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå