Supersnupp Skrevet 31. juli 2002 #1 Del Skrevet 31. juli 2002 ...er kjempegodt! Men jeg kunne godt tenkt meg noen spenstige ideer på variasjon her og. Favoritten er med kylling, vårløk, sjampinjong, paprika, ingefær - alt stekt i en blanding av solsikke-/sesamolje - og så en ekstra dæsj med sesamolje før servering, servert med ris. Hva bruker dere som 'saus', eller også andre ingredienser? Bruker litt blue dragon osv til tider, men vil helst lage helt selv, fra bunnen av...... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
xeyes Skrevet 7. august 2002 #2 Del Skrevet 7. august 2002 Jeg pleier å bruke svinekjøtt, vannkastanjer, bambusskudd, ferske bønnespirer, løk, gulrøtter, rød og gul paprika, champingjonger og nudler, og som saus til dette bruker jeg den toro sky-saus, men bruker ikke så mye vann som det står på pakken. Kjempe godt :D Som variasjon bruker jeg bare sur-søt saus isteden :blunke: -xeyes Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
xeyes Skrevet 7. august 2002 #3 Del Skrevet 7. august 2002 Og forresten, jeg pleier også å ha kinakål oppi for å få det litt grønt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miss Fishy Skrevet 8. august 2002 #4 Del Skrevet 8. august 2002 Reker eller kylling, gulrøtter, paprika, purre, kokosmelk, søt chilisaus, karri. Serveres med ris. namnam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mettemo Skrevet 9. august 2002 #5 Del Skrevet 9. august 2002 Jeg gikk på kurs for å lære kunsten om å lage kinesisk mat.Denne pepperbiffen er min favoritt. 100g kjøtt pr pers 1/2 kg biff i tynne skiver(de bruker oksestek) 1 løk i strimler 2 cm ingefærrot hakkes 2 fedd hvitløk hakkes 1 sp pepper el mindre 3 paprika store rød, gul og grønn.Kuttes i store biter Marinade til biffen 1 sp soya saus biff, løk, pepper og en sp vin Hvis du legger biffen i marinaden kvelden før , bruk litt mindre oystersaus og pepper.Du trenger ikke bruke marinaden, men den setter en liten ekstra piff på retten. Saus 5 sp oystersaus 1 ts sesamolje 1 sp maisenamel 2 dl vann Jeg pleier å lage dobbelt opp med saus. Varm opp wooken hel i oljen.Ha i hvitløk og ingefær(stekes til du er gyllene)Ha så i biff, løk og pepper.Stekes til biffen er gjennom stekt. Ha så i sausen, et lite oppkok, ta av platen.Vask wookwn og varm den opp.Ha så i litt olje og stek paprikaen, bland så inn biffen igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå