AnonymBruker Skrevet 20. mai 2017 #1 Skrevet 20. mai 2017 Har en utfordring: festlig lag der jeg skal stille med en Tropisk aroma, altså sjokoladekake med glasur. Arrangementet skjer langt herfra, og jeg lurer på om det er enklest å lage kaken på forhånd og fryse den ned. Så ta den opp av fryseren og ta med på biltur. Da vil kaken tine før vi er kommet frem, men den har det sikkert bedre enn om vi starter med kjøleskapstemperatur? Kaken blir på denne måten bakt, frosset, tint under transport, og står i kjøleskap 2/3 dager før den skal spises. Anonymkode: 42e35...7f1
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2017 #2 Skrevet 20. mai 2017 Glemte å si at alternativet kan være å låne et fremmed kjøkken der selskapet skal være, med alle usikre element som det bringer med seg.... Anonymkode: 42e35...7f1
Chenet Skrevet 21. mai 2017 #3 Skrevet 21. mai 2017 Jeg hadde lånt kjøkken, å la kaken stå 3-4 dager før den skal serveres første gang syns jeg blir for mye. Spesielt når du skal sever det til gjester, da ville jeg ikke servert "gammel" kake. Om du kan holde kakebunnen frossen til den dagen du skal severe den og ta den opp og pynte på dagen så hadde det vært bedre.
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2017 #4 Skrevet 21. mai 2017 31 minutter siden, Chenet skrev: Jeg hadde lånt kjøkken, å la kaken stå 3-4 dager før den skal serveres første gang syns jeg blir for mye. Spesielt når du skal sever det til gjester, da ville jeg ikke servert "gammel" kake. Om du kan holde kakebunnen frossen til den dagen du skal severe den og ta den opp og pynte på dagen så hadde det vært bedre. Dette er Tropisk aroma, den tåler helt fint både å fryses og å stå noen dager. Men jeg hadde nok ventet med den siste pyntingen til serveringsdagen eller dagen før, så sjokoladekremen ser fersk ut. Anonymkode: d8cf1...30c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå