Gå til innhold

Bakt pavlova for første gang - virker ikke ok!?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Pavlovaen ble høy på ene siden og ganske flat på den andre, så den er ganske stygg å servere. Også ble den hul, skal den være slik? Minner om et grottesystem inni der :fnise: dette oppdaget jeg etter at jeg kakket av et hjørne der den er veldig høy. Inni er den litt skumaktig. 

Høres dette ut som noe å servere til gjester på 17.mai? 

Hullet på hjørnet må jeg jo også fikse på et vis :P 

Anonymkode: 64d7f...2fb

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Pavlova er skum-aktig og klebrig inni, samtidig som marengsen kan lage bobler når den hever. Pynt med krem og bær på toppen, så synes det ikke.

Anonymkode: 57d81...12f

AnonymBruker
Skrevet

Om den ser virkelig grufull ut og du bryr deg om slikt, kan du også servere i dessertglass :)

Anonymkode: c14c9...af9

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
9 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Pavlova er skum-aktig og klebrig inni, samtidig som marengsen kan lage bobler når den hever. Pynt med krem og bær på toppen, så synes det ikke.

Anonymkode: 57d81...12f

Takk for svar! Men bruker den å bli hul? :) 

Anonymkode: 64d7f...2fb

AnonymBruker
Skrevet
8 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Om den ser virkelig grufull ut og du bryr deg om slikt, kan du også servere i dessertglass :)

Anonymkode: c14c9...af9

Det var en god idé! :) hvis jeg kommer fram til at den i det minste er spiselig så kan jeg jo gjøre det slik! For den ser ut som et bombenedslag :fnise:

Anonymkode: 64d7f...2fb

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...