AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #1 Skrevet 15. mai 2017 Nå er jeg så møkkalei av alle trådene om denne kaken. Jeg har prøv å si at dere MÅ tilsette maisenna OG eddik for at marengsen skal få den gode marshmallo-teksturen i midten OG at dere må først steke kaken OG la den avkjøles i AVSLÅTT ovn. Men neida, alltid skal det komme en idiot og påstå at HUN aaaaadri bruker maisenna og eddik og den blir perfekt. Nei, det blir den ikke, marengsen blir tørr som kjeks og smuldrer opp på tallerkenen. Her er Mary Berry som viser dere hvordan det skal gjøres og kom for faen ikke med argumentet om at "dere ikke er så gode i engelsk" og at dere ikke skjønner. Jeg er lei av tørr pavlova og jeg er lei av udugelighet. Anonymkode: 3943e...31f 18
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #2 Skrevet 15. mai 2017 😂 deilig å få det ut? 🙊 og jeg ler med deg, ikke av deg,for å presisere det altså. Anonymkode: a8308...00d 14
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #3 Skrevet 15. mai 2017 Sist jeg serverte den riktig så hadde jeg nye gjester. De var litt sånn: wtf - denne pavlovaen er ikke ordentlig tørr. Meg: Anonymkode: d7b21...439 7
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #4 Skrevet 15. mai 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Sist jeg serverte den riktig så hadde jeg nye gjester. De var litt sånn: wtf - denne pavlovaen er ikke ordentlig tørr. Meg: Anonymkode: d7b21...439 Tviler ikke fordi det eneste de har spist er TØRR pavova laget av en dust. Også tror de den skal være sånn. IDIOTI!!!! Anonymkode: 3943e...31f 5
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #6 Skrevet 15. mai 2017 Synes pavlova blir best uten maisenna og eddik! Og den blir ALLTID perfekt!!!!!! Anonymkode: f015c...dc7 5
Krummelure Skrevet 15. mai 2017 #7 Skrevet 15. mai 2017 (endret) Ojjj!!! Ja den tørre Pavlova'n kan knekke de fleste. Kjør på!!! God 17.mai, med Pavlova med maizenna og eddik Forbanna godt Endret 15. mai 2017 av Krummelure 1
TheGirlWhoWaited Skrevet 15. mai 2017 #8 Skrevet 15. mai 2017 Av alle ting man kan reagere på og hisse seg opp over her i verden, velger du altså Pavlova 3
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #9 Skrevet 15. mai 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Synes pavlova blir best uten maisenna og eddik! Og den blir ALLTID perfekt!!!!!! Anonymkode: f015c...dc7 Fortsett og velt deg i din egen udugelighet du...... Anonymkode: 3943e...31f
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #10 Skrevet 15. mai 2017 Pavlova er den mest Harry kaken jeg vet om. Alle sauer spiser pavlova. Bææææ, bæææææ, bææææææ! Hva med å lage noe litt mer originalt? Noe ikke alle sauer har smakt og spiser hver JÆVLA FØKKINGS 17.SATANS MAI??? Være litt mindre sau for en gangs skyld? Anonymkode: 6d894...237 4
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #11 Skrevet 15. mai 2017 Pavlova smaker forj*vlig uansett hvordan den er laget, så hvorfor lage den i det hele tatt? Anonymkode: f1f09...1c0 10
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #12 Skrevet 15. mai 2017 Pavlova er oppskrytt og meningsløst, og det finnes ikke nok maizenna og eddik I VERDEN til å redde elendigheten. Anonymkode: cdd06...a01 7
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #13 Skrevet 15. mai 2017 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Pavlova er den mest Harry kaken jeg vet om. Alle sauer spiser pavlova. Bææææ, bæææææ, bææææææ! Hva med å lage noe litt mer originalt? Noe ikke alle sauer har smakt og spiser hver JÆVLA FØKKINGS 17.SATANS MAI??? Være litt mindre sau for en gangs skyld? Anonymkode: 6d894...237 Jeg har aldri smakt det før og aldri hørt om det i forbindelse med 17. Mai før i år når det plutselig er overalt er det en 17. Mai tradisjon? Hvor lenge har det vært en greie? Anonymkode: 97c0a...348 1
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #14 Skrevet 15. mai 2017 Jeg skjønner meg ikke på mennesker som IKKE KLARER å følge en jævla kakeoppskrift og skal absolutt gjøre noe annet enn det som står. Gjør man det til punkt og prikke blir pavlovaen perfekt. Jeg er helt enig med deg TS. Anonymkode: dc8b1...66d 2
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #15 Skrevet 15. mai 2017 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Pavlova er den mest Harry kaken jeg vet om. Alle sauer spiser pavlova. Bææææ, bæææææ, bææææææ! Hva med å lage noe litt mer originalt? Noe ikke alle sauer har smakt og spiser hver JÆVLA FØKKINGS 17.SATANS MAI??? Være litt mindre sau for en gangs skyld? Anonymkode: 6d894...237 Jeg har aldri smakt og enda mindre laget Pavlova noensinne. Hater marengs i alle former. Anonymkode: 0e9a3...40b 4
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #16 Skrevet 15. mai 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg har aldri smakt og enda mindre laget Pavlova noensinne. Hater marengs i alle former. Anonymkode: 0e9a3...40b Foretrekker sitronpai med glatt marengs som bare er crispy på toppen Vanlig pavlova er ikke godt... Anonymkode: e2aa3...30b 2
melatonin Skrevet 15. mai 2017 #17 Skrevet 15. mai 2017 Pavlova er kjedelig! Alle skal ha Pavlova! Og trodde ingen lagde den uten eddik og maizenna... Lager de den da bare med egg og sukker? Blir den da like hard som pikekyss hele vegen igjennom? Spist hard Pavlova en gang og var fryktelig sår i munnen etterpå.. 1
Poppzy Skrevet 15. mai 2017 #18 Skrevet 15. mai 2017 Forstår meg ikke på dette Pavlova hysteriet! Ikke er det spesielt godt og ikke smaker det så mye. Er jo bare sukker og eggehvite. Nå har jeg helt sikkert ikke smakt en "perfekt" bakt Pavlova heller. Finnes så mange andre kaker som er mye bedre 4
GulSitron Skrevet 15. mai 2017 #19 Skrevet 15. mai 2017 Hvis du er medlem av "Mat fra bunnen" på fb er det et innlegg der nå hvor ei pirker i pavlova bunnen sin og lurer på om den er godt nok stekt.. (den er helt fin og slik den skal være)
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #20 Skrevet 15. mai 2017 1 time siden, GulSitron skrev: Hvis du er medlem av "Mat fra bunnen" på fb er det et innlegg der nå hvor ei pirker i pavlova bunnen sin og lurer på om den er godt nok stekt.. (den er helt fin og slik den skal være) Sjokk at T sniker inn sin egen oppskrift på bloggen, uten å svare på spørsmålet en gang.... Anonymkode: f015c...dc7 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå