Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg holder på å lage suksessterte. Har nylig stekt bunnen, men er litt i tvil på om jeg har gjort feil.....

Stivpisket eggehviter, og pisket videre med grovhakkede mandler og melis. Er dette feil? Burde jeg ha vendt inn mandlene og melis? Må jeg lage ny bunn? 😏

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har alltid vendte melis og de kvernede mandlene forsiktig inn i de piskede eggehvitene.

Skrevet

Prøv å stek det, hvis det ser helt feil ut så lager du ny bunn

Skrevet

Ja melis og mandler skal vendes forsiktig inn i de stivpiskede eggehvitene. 

Jeg bruker alltid denne oppskriften og den blir vellykket hver gang:

  https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/suksessterte/

Men det er jo bare å steke den også ser du jo fort om den blir bra eller ikke. 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, Forundret.. skrev:

Prøv å stek det, hvis det ser helt feil ut så lager du ny bunn

 

2 minutter siden, Veslefrikk skrev:

Ja melis og mandler skal vendes forsiktig inn i de stivpiskede eggehvitene. 

Jeg bruker alltid denne oppskriften og den blir vellykket hver gang:

  https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/suksessterte/

Men det er jo bare å steke den også ser du jo fort om den blir bra eller ikke

Hun sier jo at hun allerede har stekt den.

TS: Jeg skjønner nesten ikke hvorfor du spør. Om bunnen ser OK ut har alt gått bra, og det er bare å bruke bunnen. Mandelbunner finnes i flere varianter, både kompakte og luftige, tynne og tykke, og alle smaker godt. Så lenge den ikke er hard som stein eller nesten flytende, noe jeg tror du i så fall hadde oppdaget allerede, vil jeg tro det blir bra som bare det. :) 

Anonymkode: 94d6c...2ce

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

 

Hun sier jo at hun allerede har stekt den.

TS: Jeg skjønner nesten ikke hvorfor du spør. Om bunnen ser OK ut har alt gått bra, og det er bare å bruke bunnen. Mandelbunner finnes i flere varianter, både kompakte og luftige, tynne og tykke, og alle smaker godt. Så lenge den ikke er hard som stein eller nesten flytende, noe jeg tror du i så fall hadde oppdaget allerede, vil jeg tro det blir bra som bare det. :) 

Anonymkode: 94d6c...2ce

Herregud det gikk meg helt hus forbi :fnise: 

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

 

Hun sier jo at hun allerede har stekt den.

TS: Jeg skjønner nesten ikke hvorfor du spør. Om bunnen ser OK ut har alt gått bra, og det er bare å bruke bunnen. Mandelbunner finnes i flere varianter, både kompakte og luftige, tynne og tykke, og alle smaker godt. Så lenge den ikke er hard som stein eller nesten flytende, noe jeg tror du i så fall hadde oppdaget allerede, vil jeg tro det blir bra som bare det. :) 

Anonymkode: 94d6c...2ce

Haha :fnise:, jeg overså at den allerede var stekt. Prøver å følge med på lamming og kg samtidig og da blir tydligvis noe oversett. 

AnonymBruker
Skrevet
11 timer siden, Veslefrikk skrev:

Haha :fnise:, jeg overså at den allerede var stekt. Prøver å følge med på lamming og kg samtidig og da blir tydligvis noe oversett. 

Da skjønner jeg veldig godt at oppmerksomheten ikke var på KG, altså! :fnise: 

(Åh, søte små lam! :nordvesta:)

Hvordan gikk det med kaka, TS?

Anonymkode: 94d6c...2ce

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...