AnonymBruker Skrevet 12. mai 2017 #1 Skrevet 12. mai 2017 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/e-coli-bakterien/e-coli-funnet-i-kylling-hos-rema-1000/a/23996499/ " Rema 1000 trekker tilbake kyllingprodukter som er solgt over hele landet, etter at det torsdag kveld ble funnet E. coli-bakterier i ett parti. Bakteriene ble funnet i prøver 9. mai, opplyser matvarekjeden. " Anonymkode: 27ab3...e02
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2017 #5 Skrevet 12. mai 2017 Flaks jeg ikke spiste av min.. Anonymkode: 1814b...134
Slarti Skrevet 12. mai 2017 #6 Skrevet 12. mai 2017 Handler aldri på rema jeg så null stress for min del
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2017 #7 Skrevet 12. mai 2017 Ja, men ikke billig-kylling. Jeg orker ikke spise mat som lukter så jæ.... med en gang jeg åpner pakken. Vet at det liksom skal være en "ufarlig" gass, men det er bare så lite fristende. Bruker heller noen kroner mer de gangene vi spiser kylling, og kjøper kylling som lukter greit før både før og etter tilbereding. Anonymkode: a98dd...d98
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2017 #9 Skrevet 12. mai 2017 Har en kyllingkjøttdeig i kjøleskapet så jeg får sjekke pakken. Kjøpte den i går så da går det vel greit? Anonymkode: 30c92...7b9
Hanako Skrevet 13. mai 2017 #10 Skrevet 13. mai 2017 Heldigvis ikke. Er uansett ikke noe glad i kylling, synes det er oppskrytt som f.... 1
fresia Skrevet 14. mai 2017 #11 Skrevet 14. mai 2017 åja, var det derfor jeg ikke fikk tak i hverken kyllingfilet eller kyllingkjøttdeig på rema 1000 i går jeg har kjøpt og spist kylling fra rema 1000 i det siste, ja - men har heldigvisikke blitt dårlig
Violetta Skrevet 14. mai 2017 #12 Skrevet 14. mai 2017 Ja, er ikke redd for det. Kyllingen ble jo trukket fra markedet og jeg steker det jo uansett godt.
Arkana Skrevet 14. mai 2017 #13 Skrevet 14. mai 2017 Jeg er ikke bekymret. Vi kjøper og spiser kylling på Rema nesten ukentlig. Kjøttet varmebehandles selvsagt godt og vi har aldri blitt syke. 1
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #14 Skrevet 15. mai 2017 Vi kjøpte kylling på Rema samme uke som denne saken. Men ettersom den kyllingen var fra oktober i fjor, var den ikke fra det farlige partiet. Så helt uproblematisk. Anonymkode: f0a65...d6b
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #15 Skrevet 15. mai 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vi kjøpte kylling på Rema samme uke som denne saken. Men ettersom den kyllingen var fra oktober i fjor, var den ikke fra det farlige partiet. Så helt uproblematisk. Anonymkode: f0a65...d6b Fra oktober i fjor...! Da er det vei ikke helt ufarlig det heller. Så lenge skal ikke kylling oppbevares. Hverken fersk eller frossen. Anonymkode: 9229c...cc4
Timsy Skrevet 15. mai 2017 #16 Skrevet 15. mai 2017 På 12.5.2017 den 19.30, AnonymBruker skrev: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/e-coli-bakterien/e-coli-funnet-i-kylling-hos-rema-1000/a/23996499/ " Rema 1000 trekker tilbake kyllingprodukter som er solgt over hele landet, etter at det torsdag kveld ble funnet E. coli-bakterier i ett parti. Bakteriene ble funnet i prøver 9. mai, opplyser matvarekjeden. " Anonymkode: 27ab3...e02 Jeg spiser ikke kylling. Utstår det ikke. Så det problemet har jeg heldigvis ikke. 2
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #17 Skrevet 15. mai 2017 19 minutter siden, AnonymBruker skrev: Fra oktober i fjor...! Da er det vei ikke helt ufarlig det heller. Så lenge skal ikke kylling oppbevares. Hverken fersk eller frossen. Anonymkode: 9229c...cc4 Det er nok helt ufarlig. Kyllingfilet kan fryses i 6 mnd. Da begynet kvaliteten å forringes. Men den blir ikke farlig. Den er bare ikke like god lenger, litt seigere, gjerne, og smaken ikke like god som om den var helt fersk. Må ikke blande "best før" med "farlig etter"... Anonymkode: f0a65...d6b 2
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #18 Skrevet 15. mai 2017 29 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er nok helt ufarlig. Kyllingfilet kan fryses i 6 mnd. Da begynet kvaliteten å forringes. Men den blir ikke farlig. Den er bare ikke like god lenger, litt seigere, gjerne, og smaken ikke like god som om den var helt fersk. Må ikke blande "best før" med "farlig etter"... Anonymkode: f0a65...d6b Og så lenge det lukter og ser greit ut skal det ikke være spesielt problematisk å spise det. Rå kylling lukter når det blir dårlig. Anonymkode: 69761...152
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2017 #19 Skrevet 15. mai 2017 1 time siden, Timsy skrev: Jeg spiser ikke kylling. Utstår det ikke. Så det problemet har jeg heldigvis ikke. Det var jammen interessant. Anonymkode: 928be...c71
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå