Tusenfryd Skrevet 28. desember 2004 #1 Del Skrevet 28. desember 2004 Tenkte jeg skulle servere gratinert hummer. Forslag til tilbehør? Det skal være selve middagen altså, ikke forrett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 28. desember 2004 #2 Del Skrevet 28. desember 2004 skal du ha den varm?? gratinering trenger da litt varme, men hummer tåler ikke så mye. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tusenfryd Skrevet 29. desember 2004 Forfatter #3 Del Skrevet 29. desember 2004 Hummer tåler gratinering. Har funnet en fin oppskrift på godfisk.no - men det er alltid morsomt med andre innspill også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 29. desember 2004 #4 Del Skrevet 29. desember 2004 Jeg synes hummer er best "naturell" med noen gode sauser og loff til... trenger ikke mer... - uten om litt god vin.. Men gratineres den med litt hvitløk etc. trenger du jo heller ikke mye annet enn loff og drikke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå