AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #4 Skrevet 10. mai 2017 Om det er fint vær vil jeg grille. Hvis ikke blir det nok noe enkelt siden jeg har planer om å drikke alkohol hele dagen. Anonymkode: c3463...b87 1
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #5 Skrevet 10. mai 2017 Stort sett spiser vi sodd, men det hender vi drar ut og spiser en gang i blant, men det skjer veldig sjeldent da det er mye dyrere på 17. Mai, og det er så og si fullt overalt. Anonymkode: 25460...3c0
PaperFlower Skrevet 10. mai 2017 #6 Skrevet 10. mai 2017 Blir ofte pølser. Er det fint vær blir det kanskje pølser på grillen. Hvis ikke blir det pannestekte pølser innendørs. Hilsen Frøken Kjedelig 1
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #7 Skrevet 10. mai 2017 Pølser og annen grillmat hvis været er bra. Hvis ikke blir det som regel sodd. Anonymkode: 1b360...c70
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #9 Skrevet 10. mai 2017 Sikkert noe grillmat eller pølser Anonymkode: a46c7...d4a 1
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2017 #10 Skrevet 11. mai 2017 Grillmat hvis det er finvær. Ellers så blir det pølser eller spekemat Anonymkode: 21a86...d80 3
Tvist Skrevet 11. mai 2017 #11 Skrevet 11. mai 2017 Pølser og is. Rømmegrøt er vel heller ikke uvanlig den dagen. 1
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2017 #12 Skrevet 11. mai 2017 Alt mulig i grunnen! Noen ganger har familien laget hver sine tapasretter og tatt med, andre ganger har vi laget kyllinggryte i hvitvin og cognacsaus (lages dagen i forveien) noen ganger griller vi. Er oppvokst med 17. mai-middag på (et lite) samfunnshuset; pølser og/eller lapskaus. Her vi bor nå er det ikke denne type sammenkomst da det fåes kun kaker og pølser i hallen der man samles. Vet mange lager kjøttsuppe eller rømmegrøt/spekemat på her på vestlandet. Anonymkode: 6edea...cc5
Gjest Magnifiq Skrevet 11. mai 2017 #13 Skrevet 11. mai 2017 Vi bruker å grille, event har vi koldtbord.
Kruset Skrevet 11. mai 2017 #14 Skrevet 11. mai 2017 Tradisjonen hos oss har av en eller annen grunn vært å gå ut og spise kinamat. Nydelig godt, er det 1
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2017 #15 Skrevet 12. mai 2017 Det som alltid er på bordet 17. mai: Røykelaks og eggerøre, fenalår, spekeskinke, morrpølse, rømmegrøt, og innbakte pølser. Gjerne en potetsalat til også. Anonymkode: 111cd...b41
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2017 #16 Skrevet 12. mai 2017 Her i huset har vi en stor og fin lunsj etter barnetoget med gravlaks, skinke, paier, salater, eggerøre, asparges, ( og pølser og lomper da, det hører jo med), kaker og is - og vin. Ved middagstid om kvelden har jeg tatt av bunaden, alle er fremdeles stappmette og orker ikke noe annet enn noe enkelt og lett, en brødskive eller litt rester. Anonymkode: 84e7d...2e6 3
belle_ Skrevet 12. mai 2017 #17 Skrevet 12. mai 2017 Blir som regel til at vi spiser på resturant, de siste årene har vi spist tapas. Blir mest sannsynlig det i år også
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2017 #18 Skrevet 12. mai 2017 Kina take away så klart. Det er Norges nasjonal rett. Anonymkode: ee135...57d 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå