AnonymBruker Skrevet 9. mai 2017 #1 Skrevet 9. mai 2017 Er det farlig at biffen er litt rød innvendig? Anonymkode: 0efb4...992
Gjest Catalina Culès Skrevet 9. mai 2017 #2 Skrevet 9. mai 2017 Nei.Den kan faktisk spises både, rå, medium og godt stekt.
debattanten Skrevet 10. mai 2017 #3 Skrevet 10. mai 2017 Neida, helt topp det. All den røde saften du ser er heller ikke blod, men enkelt fortalt proteinsaft. Ikke noe farlig og bare godt
Million Skrevet 10. mai 2017 #4 Skrevet 10. mai 2017 21 timer siden, AnonymBruker skrev: Er det farlig at biffen er litt rød innvendig? Anonymkode: 0efb4...992 Nei. Det er bare godt, det. Jeg spiser alltid biffen stekt "medium rå", da er den god og rød og saftig :-) Kan ikke fordra gjennomstekt biff. Det er ikke noe godt.
Leo Skrevet 10. mai 2017 #5 Skrevet 10. mai 2017 Farlig, nei! Biff skal være rød i midten. Noen, som meg, foretrekker til og med at den så vidt har vært innom stekepannen og er rå i midten
Gjest Kim Skrevet 10. mai 2017 #7 Skrevet 10. mai 2017 22 timer siden, AnonymBruker skrev: Er det farlig at biffen er litt rød innvendig? Anonymkode: 0efb4...992 Nei, den skal være litt rød inni, så fremt du ikke ønsker å spise en skosåle da... Kjernetemperatur på ca 54 C gir en medium biff.
Hanako Skrevet 13. mai 2017 #8 Skrevet 13. mai 2017 På 9.5.2017 den 17.30, AnonymBruker skrev: Er det farlig at biffen er litt rød innvendig? Anonymkode: 0efb4...992 Nei, det er da den er god. En gjennomstekt biff er uspiselig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå