AnonymBruker Skrevet 7. mai 2017 #1 Skrevet 7. mai 2017 I anledning konfirmasjon, skal jeg lage muffins med ferdigpose fra toro. Jeg ønsker tips til smakssetting! Tidligere har jeg laget sjokoladevariant ved å tilsette kakao. Andre tips? (Angi også mengde, f.eks. i antall teskjeer, dl, stykker...) Kan jeg lage gulrotmuffins, må jeg da evt holde tilbake noe av væsken til muffinsene? Takk for svar 😘 (Ps. ikke med alkohol i, da de også skal serveres til barn) Anonymkode: 2bfd7...343
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2017 #2 Skrevet 8. mai 2017 Ingen som kan hjelpe? Anonymkode: 2bfd7...343
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2017 #3 Skrevet 9. mai 2017 Hva med f.eks gulrot, bringebær, sjokoladebiter, eller sitron? Jeg pleier å slumpe oppi og smake meg frem🙈. Anonymkode: 0ad7e...e74 1
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2017 #5 Skrevet 9. mai 2017 Jeg liker blåbær. Heller frosne blåbær i røra. Da krever det bittelitt lengre steketid. Anonymkode: 1619c...a9b 1
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #7 Skrevet 10. mai 2017 Jordbærsyltetøy i både deigen og frostingen. Anonymkode: 870bb...be1
NewInTown Skrevet 10. mai 2017 #8 Skrevet 10. mai 2017 Sitron og bringebær er veldig godt! Særlig med marengsfrosting på toppen! Sjokolade og karamell er en god klassiker. Salt karamell går ganske godt i søte muffins. Blåbær og syrlig kremostfrosting. Eller gulrot og kremostfrosting, slik at det blir "gulrotkake-muffins"
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2017 #9 Skrevet 11. mai 2017 På 10.5.2017 den 0.06, Cyrus skrev: Banan og kardemomme. Bankers! Hvor mye av hver? Må jeg minske eller øke mengden væske? Anonymkode: 2bfd7...343
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2017 #10 Skrevet 11. mai 2017 På 10.5.2017 den 3.18, NewInTown skrev: Sitron og bringebær er veldig godt! Særlig med marengsfrosting på toppen! Sjokolade og karamell er en god klassiker. Salt karamell går ganske godt i søte muffins. Blåbær og syrlig kremostfrosting. Eller gulrot og kremostfrosting, slik at det blir "gulrotkake-muffins" Hvor mye sitron ville du tatt? Bare skall, eller saft også, evt erstatte noe av væsken med sitronsaft? Gulrotkake uffins høres godt ut - hvor mye gulrot? Anonymkode: 2bfd7...343
Forundret.. Skrevet 11. mai 2017 #11 Skrevet 11. mai 2017 Eplebiter og kanel. En hakv spiseskje kanskje og et eple eller to skåret i terninger. Må selvfølgelig holde igjen noe av veskeinholdet.
Gjest Cyrus Skrevet 11. mai 2017 #12 Skrevet 11. mai 2017 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvor mye av hver? Må jeg minske eller øke mengden væske? Anonymkode: 2bfd7...343 Bittelitt mer væske. Jeg tar en most overmoden banan, og smaker til med kardemomme. Kardemomme er veldig smakfullt så prøv deg forsiktig frem 😄
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2017 #13 Skrevet 12. mai 2017 Mandeldråper/mandelessens er godt i Anonymkode: f201a...1b2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå