Jinx Skrevet 26. desember 2004 #1 Skrevet 26. desember 2004 Jeg bruker varmluft på alt, men kan jeg steke ribbe og steik i varmluft ???
Stjerne Skrevet 26. desember 2004 #2 Skrevet 26. desember 2004 Hei. Har ikke prøvd dette selv da jeg ikke har varmluft, men min mor bruker konsekvent varmluft. Både ribbe og steik stekes på varmluft der i gården, og det blir akkurat som det skal :-) Stjerne
Tusenfryd Skrevet 26. desember 2004 #3 Skrevet 26. desember 2004 Jeg stekte årets ribbe med over- og undervarme. Hadde forsøkt meg med varmluft til pepperkakene og de ble utrolig ujevnt stekt, så derfor tok jeg ingen sjanser. Men varmluft er nytt for meg, så jeg må høste litt mer erfaringer, derfor tok jeg ingen sjanser med ribben.
Gjest Anonymous Skrevet 28. desember 2004 #4 Skrevet 28. desember 2004 Varmluftovn kan brukes til alt. varmluft gir bedre og jevnere resultat, men bruk litt mindre temp enn oppgitt.
Jinx Skrevet 30. desember 2004 Forfatter #5 Skrevet 30. desember 2004 Jeg dampet ribben i varmluft noe som førte til at svoren på ribba var sprø allerede da Så jeg stekte ribba på under/overvarme... Ellers hadde vel svoren blitt brent tror jeg, og ribba tørr.. Å ribba ble den beste jeg noensinne har laget...
Tusenfryd Skrevet 30. desember 2004 #6 Skrevet 30. desember 2004 Varmluftovn kan brukes til alt. varmluft gir bedre og jevnere resultat, men bruk litt mindre temp enn oppgitt. Det er en sannhet med modifikasjoner. Pepperkakene mine ble svært ujevnt stekt med varmluft.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå