Gå til innhold

Ribbe og steik i varmluft ?


Jinx

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei.

Har ikke prøvd dette selv da jeg ikke har varmluft, men min mor bruker konsekvent varmluft. Både ribbe og steik stekes på varmluft der i gården, og det blir akkurat som det skal :-)

Stjerne :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg stekte årets ribbe med over- og undervarme. Hadde forsøkt meg med varmluft til pepperkakene og de ble utrolig ujevnt stekt, så derfor tok jeg ingen sjanser.

Men varmluft er nytt for meg, så jeg må høste litt mer erfaringer, derfor tok jeg ingen sjanser med ribben.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg dampet ribben i varmluft noe som førte

til at svoren på ribba var sprø allerede da :ler:

Så jeg stekte ribba på under/overvarme...

Ellers hadde vel svoren blitt brent tror jeg,

og ribba tørr..

Å ribba ble den beste jeg noensinne har laget...

:sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Varmluftovn kan brukes til alt. varmluft gir bedre og jevnere resultat, men bruk litt mindre temp enn oppgitt.

Det er en sannhet med modifikasjoner. Pepperkakene mine ble svært ujevnt stekt med varmluft.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...