Gå til innhold

Skal lage sitronpai


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Tenkte å lage denne her: https://www.nrk.no/mat/sitronpai-med-kjeksbunn-og-marengs-1.12325025 har aldri gjort dette før, noen som har brukt denne oppskriften? Lurer på en ting, står at marengsen skal lages rett før servering, men må man det? Kan jeg lage den ferdig tidligere på dagen eller dagen før å ha den i kjøleskapet? Tenkte å bruke en brenner på den, men bør jeg gjøre dette rett før servering eller? 

Anonymkode: a2b0c...77a

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Dette er en sitronterte, ikke en pai.

Marengsen piskes og brennes av rett før servering siden den skal være sprø. 

Oppskriften er finfin :-)
Endret av Antoinette

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...