AnonymBruker Skrevet 2. mai 2017 #1 Skrevet 2. mai 2017 Tenkte å lage denne her: https://www.nrk.no/mat/sitronpai-med-kjeksbunn-og-marengs-1.12325025 har aldri gjort dette før, noen som har brukt denne oppskriften? Lurer på en ting, står at marengsen skal lages rett før servering, men må man det? Kan jeg lage den ferdig tidligere på dagen eller dagen før å ha den i kjøleskapet? Tenkte å bruke en brenner på den, men bør jeg gjøre dette rett før servering eller? Anonymkode: a2b0c...77a
Antoinette Skrevet 2. mai 2017 #2 Skrevet 2. mai 2017 (endret) Dette er en sitronterte, ikke en pai. Marengsen piskes og brennes av rett før servering siden den skal være sprø. Oppskriften er finfin :-) Endret 2. mai 2017 av Antoinette
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå