AnonymBruker Skrevet 4. mai 2017 #41 Del Skrevet 4. mai 2017 4 timer siden, Karolito skrev: Det du burde prøve er lakserull med kremost og ruccola. Smaker digg og holder seg godt uansett temperatur. Fant en enkel oppskrift her: http://enkleoppskrifter.no/2017/04/29/lakserull/ Tusen takk ts Anonymkode: dfb1b...f55 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2017 #42 Del Skrevet 4. mai 2017 På 1.5.2017 den 14.53, AnonymBruker skrev: Hvor mye bør jeg beregne og hva kan jeg lage dagen før. Tenker å he en med: - reker (de blir vel vassne om de legges på loff dagen før... -Brie (kan legges på brød dagen før?) - Spekeskinke - Roastbif Karbonader Laks med eggerøre (blir vassent eller?) Noen som har gjort dette før? Noen tips? Anonymkode: dfb1b...f55 Eggerøre bør du lage samme dag, smør og laks dagen før. Reker kan du evt. skrelle dagen før eller bruke de ferdige i lake. Det er noen år siden og vi laget snitter til 16 gjester kvelden før. Det gikk greit, ha over plastfolie og oppbevar kjølig. Tomat og agurk lager du til samme dag. Smør f.eks. snitten, ha på salatblad, laks /karbonade /roastbiff og resten neste morgen. Husk remulade, majones, syltet agurk og lag en plan. Ville laget ferdig brett for brett slik de skal serveres og pynte dagen etter. Anonymkode: 2f58c...5fc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå