Gå til innhold

snitter til ca. 50 personer, lage dagen før?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker
På 1.5.2017 den 14.53, AnonymBruker skrev:

Hvor mye bør jeg beregne og hva kan jeg lage dagen før.

Tenker å he en med:

- reker (de blir vel vassne om de legges på loff dagen før...

-Brie (kan legges på brød dagen før?)

- Spekeskinke

- Roastbif

Karbonader

Laks med eggerøre (blir vassent eller?)

 

Noen som har gjort dette før? Noen tips? 

 

Anonymkode: dfb1b...f55

Eggerøre bør du lage samme dag, smør og laks dagen før. Reker kan du evt. skrelle dagen før eller bruke de ferdige i lake. Det er noen år siden og vi laget snitter til 16 gjester kvelden før. Det gikk greit, ha over plastfolie og oppbevar kjølig. Tomat og agurk lager du til samme dag. Smør f.eks. snitten, ha på salatblad, laks /karbonade /roastbiff og resten neste morgen. Husk remulade, majones, syltet agurk og lag en plan. Ville laget ferdig brett for brett slik de skal serveres og pynte dagen etter.

Anonymkode: 2f58c...5fc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...