Gjest Anonymous Skrevet 23. desember 2004 #1 Skrevet 23. desember 2004 Har bakt noen småkaker som var harde da de ble lagt i boksen, men som nå er blitt myke. Er det noen triks for å få dem harde igjen, eller er løpet kjørt? Noe man kan legge i kakeboksen f.eks.?
Scheherazade Skrevet 23. desember 2004 #2 Skrevet 23. desember 2004 Du kan prøve å sprø de opp i ovene like før de skal serveres. Vet ikke hvilken kaker det er snakk om, men dette gjorde jeg med pepperkaker et år. La de inni ovner på 200 grader i cirka 2 minutter, bare pass på så de ikke blir brent.
Fakse Skrevet 23. desember 2004 #3 Skrevet 23. desember 2004 Jeg har satt både pepperkaker og hvite kakemenn oppå oljekaminen litt for å få dem sprø igjen (er ikke sånn kjempevarmt der), og det virka helt fint.
Allianca Skrevet 29. desember 2004 #4 Skrevet 29. desember 2004 Putt en sukkerbit i kakeboksen. Den trekker til seg fuktigheten. Dette lærte jeg av min bestemor, og det hjalp ihvertfall kromkakene mine.
Gjest gjest1 Skrevet 29. desember 2004 #5 Skrevet 29. desember 2004 Hehe...snakk om selektiv lesing. Trodde du trengte hjelp mot myke julegaver
Gjest Anonymous Skrevet 4. januar 2005 #6 Skrevet 4. januar 2005 Sikkert litt sent å komme med tipset nå, men det skal hjelpe å putte en brødskalk oppi kakeboksen. Det blir som med sukkerbiten som er nevnt lenger opp (trekker til seg fuktigheten), men jeg vil anta at en brødskalk trekker til seg mer enn en sukkerbit. Hilsen Lille meg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå