Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Har bakt noen småkaker som var harde da de ble lagt i boksen, men som nå er blitt myke. Er det noen triks for å få dem harde igjen, eller er løpet kjørt? Noe man kan legge i kakeboksen f.eks.?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du kan prøve å sprø de opp i ovene like før de skal serveres. Vet ikke hvilken kaker det er snakk om, men dette gjorde jeg med pepperkaker et år. La de inni ovner på 200 grader i cirka 2 minutter, bare pass på så de ikke blir brent.

Skrevet

Jeg har satt både pepperkaker og hvite kakemenn oppå oljekaminen litt for å få dem sprø igjen (er ikke sånn kjempevarmt der), og det virka helt fint.

Skrevet

Putt en sukkerbit i kakeboksen.

Den trekker til seg fuktigheten.

Dette lærte jeg av min bestemor, og det hjalp ihvertfall kromkakene mine. :P

Skrevet

Hehe...snakk om selektiv lesing. Trodde du trengte hjelp mot myke julegaver :ler:

Gjest Anonymous
Skrevet

Sikkert litt sent å komme med tipset nå, men det skal hjelpe å putte en brødskalk oppi kakeboksen. Det blir som med sukkerbiten som er nevnt lenger opp (trekker til seg fuktigheten), men jeg vil anta at en brødskalk trekker til seg mer enn en sukkerbit.

Hilsen Lille meg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...