Gå til innhold

Hvordan varme kinesiske pannekaker?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Heihei!

Jeg skal lage Crispy Duck idag og gjort alle forberedelsene, så er bare den pannekake-delen igjen:fnise: Men hvordan i huleste varmer man de ute en sånn bambusdamper? Det er første gang jeg lager crispy duck og jeg er så grønn når det kommer til slikt. Vil jo gjerne at det skal smake så perfekt som overhodet mulig! Håper noen har noen tips. Vurderer å ta et dørslag å slenge over kokende vann og dampe de på den måten, men redd de kan bli litt fuktige?

 

Og ja, jeg har kjøpt frosne pannekaker om det skulle være noe tvil:fnise:

 

Anonymkode: 661e6...af0

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Damp de i et finmasket dørslag over kokende vann med lokk på hvis du ikke har en bambusdamper. 

AnonymBruker
Skrevet

Herlig! Hvor lenge evt?

7 minutter siden, Antoinette skrev:

Damp de i et finmasket dørslag over kokende vann med lokk på hvis du ikke har en bambusdamper. 

 

Anonymkode: 661e6...af0

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Herlig! Hvor lenge evt?

 

Anonymkode: 661e6...af0

Begynn med 5 minutter og sjekk om de har løsnet fra hverandre. Jeg damper ca. 10 pr. gang. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...