AnonymBruker Skrevet 25. april 2017 #1 Skrevet 25. april 2017 Heihei! Jeg skal lage Crispy Duck idag og gjort alle forberedelsene, så er bare den pannekake-delen igjen Men hvordan i huleste varmer man de ute en sånn bambusdamper? Det er første gang jeg lager crispy duck og jeg er så grønn når det kommer til slikt. Vil jo gjerne at det skal smake så perfekt som overhodet mulig! Håper noen har noen tips. Vurderer å ta et dørslag å slenge over kokende vann og dampe de på den måten, men redd de kan bli litt fuktige? Og ja, jeg har kjøpt frosne pannekaker om det skulle være noe tvil Anonymkode: 661e6...af0
Antoinette Skrevet 25. april 2017 #2 Skrevet 25. april 2017 Damp de i et finmasket dørslag over kokende vann med lokk på hvis du ikke har en bambusdamper.
AnonymBruker Skrevet 25. april 2017 #3 Skrevet 25. april 2017 Herlig! Hvor lenge evt? 7 minutter siden, Antoinette skrev: Damp de i et finmasket dørslag over kokende vann med lokk på hvis du ikke har en bambusdamper. Anonymkode: 661e6...af0
Antoinette Skrevet 25. april 2017 #4 Skrevet 25. april 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Herlig! Hvor lenge evt? Anonymkode: 661e6...af0 Begynn med 5 minutter og sjekk om de har løsnet fra hverandre. Jeg damper ca. 10 pr. gang.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå