AnonymBruker Skrevet 22. april 2017 #1 Skrevet 22. april 2017 Familien vil ha pizzasnurrer til lunsj, vi har masse i kjøleskapet. Hvordan best varme opp? Det er masse, så det er ikke plass i mikroen. Kan jeg bruke varmluft? Skal den inn i kald ovn først da og hvilken temp? I midten? Anonymkode: e6be5...884
AnonymBruker Skrevet 22. april 2017 #3 Skrevet 22. april 2017 9 minutter siden, minister-mio skrev: I varmluft vil de bli tørre og harde. I Trines matblogg sier de: La frosne pizzasnurrer tine i romtemperatur og varm dem opp ved ca. 200 grader varmluft – i ca 5 minutter. Anonymkode: e6be5...884 1
AnonymBruker Skrevet 22. april 2017 #4 Skrevet 22. april 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: I Trines matblogg sier de: La frosne pizzasnurrer tine i romtemperatur og varm dem opp ved ca. 200 grader varmluft – i ca 5 minutter. Anonymkode: e6be5...884 Jeg pleier å gjøre det samme. Funker fint det Anonymkode: 73382...205
AnonymBruker Skrevet 22. april 2017 #5 Skrevet 22. april 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Jeg pleier å gjøre det samme. Funker fint det Anonymkode: 73382...205 Ost på toppen og varmluft + grill blir også godt Anonymkode: 73382...205
minister-mio Skrevet 22. april 2017 #6 Skrevet 22. april 2017 37 minutter siden, AnonymBruker skrev: I Trines matblogg sier de: La frosne pizzasnurrer tine i romtemperatur og varm dem opp ved ca. 200 grader varmluft – i ca 5 minutter. Anonymkode: e6be5...884 Ja Ok gjør det da
AnonymBruker Skrevet 22. april 2017 #7 Skrevet 22. april 2017 For ikke at de skal bli tørre og harde,så pakk inn i aluminiumsfolie. 150 grader 10 min. Da blir de som nystekte Anonymkode: 998bf...ad1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå