AnonymBruker Skrevet 21. april 2017 #1 Skrevet 21. april 2017 Noen som har en god oppskrift? Gjerne med rapsolje i stedet for smør Anonymkode: ea394...6fa
Blekkulf Skrevet 21. april 2017 #2 Skrevet 21. april 2017 Den i langpanne fra det søte liv:-) den er magisk :D
AnonymBruker Skrevet 21. april 2017 #3 Skrevet 21. april 2017 14 minutter siden, Ingride skrev: Den i langpanne fra det søte liv:-) den er magisk :D Takk, kan du linke? Anonymkode: ea394...6fa
AnonymBruker Skrevet 21. april 2017 #4 Skrevet 21. april 2017 Skal lage gulrotkake for første gang og googler etter oppskrifter, har dere noen favoritter? 🎂 Anonymkode: ea394...6fa
AnonymBruker Skrevet 21. april 2017 #5 Skrevet 21. april 2017 http://www.detsoteliv.no/oppskrift/gulrotkake-i-langpanne Den er veldig god! Anonymkode: 4008f...51b 2
AnonymBruker Skrevet 22. april 2017 #6 Skrevet 22. april 2017 21 timer siden, AnonymBruker skrev: Skal lage gulrotkake for første gang og googler etter oppskrifter, har dere noen favoritter? 🎂 Anonymkode: ea394...6fa Denne uten tvil.Får alltid masse skryt.Og det er med olje og ikke smør http://www.veganmisjonen.com/2014/10/oppskrift-trstekake-gulrotkake-langpanne.html Anonymkode: a5cf1...cb1
AnonymBruker Skrevet 22. april 2017 #7 Skrevet 22. april 2017 Noen bakekyndige som kan hjelpe litt med ostekremen? Har brukt: 200 g Philadelphia light 190 g melis 100 g meierismør Synes den er litt fet(smørsmak) og samtidig "sur"(Philadelphiaen). Hva kan jeg tilsette for å gjøre den søtere på smak, uten at det blir for søt. Har tilgjengelig melis, vaniljesukker og lime. Har forresten tenkt å raspet lime og bruke noe limesaft, hvor mye er godt å ha i? På forhånd takk Anonymkode: ea394...6fa
AnonymBruker Skrevet 23. april 2017 #8 Skrevet 23. april 2017 10 timer siden, AnonymBruker skrev: Noen bakekyndige som kan hjelpe litt med ostekremen? Har brukt: 200 g Philadelphia light 190 g melis 100 g meierismør Synes den er litt fet(smørsmak) og samtidig "sur"(Philadelphiaen). Hva kan jeg tilsette for å gjøre den søtere på smak, uten at det blir for søt. Har tilgjengelig melis, vaniljesukker og lime. Har forresten tenkt å raspet lime og bruke noe limesaft, hvor mye er godt å ha i? På forhånd takk Anonymkode: ea394...6fa Du må ha opp i en del mer melis og gjerne et par t-skjeer med vaniljesukker. Anonymkode: f13e6...609
Crizpo Skrevet 23. april 2017 #9 Skrevet 23. april 2017 http://trinesmatblogg.no/2009/08/14/gulrotkake-a-la-r-o-o-m/ Denne!! 😍
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå