Marit A Skrevet 21. april 2017 #1 Skrevet 21. april 2017 Hei! Til våren er jeg ferdigutdannet næringsmiddelingeniør og har veldig lyst til å starte på en master (2 år) i bioteknologi ved Ås eller på en master i molekylær biovitenskap i Oslo. Jeg har hatt kontakt med begge universitetene, men er veldig usikker på hvilken master jeg skal velge. Er det noen som har gjennomført noen av disse masterne? Hvordan oppfatning har dere om studiet? Er det god oppfølging? Jeg lurer også på om noen har en formening om hvilken retning (biokjemi, genetikk, molekylærbiolog eller mikrobiologi) som kan være lurt å velge. Takk på forhånd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå