AnonymBruker Skrevet 19. april 2017 #1 Skrevet 19. april 2017 Har vanlig matboks. Smører speltlompe med smøreost philadelphia light ost. Har røkt laks på. Den andre speltlompen er smøreost, kalkunfilet (sånn prior) og paprika og rødløk. Smaker dette høgg etter noen timer eller holdet det seg ferskt? =) Anonymkode: b8976...ae0
AnonymBruker Skrevet 19. april 2017 #2 Skrevet 19. april 2017 Det holder seg. Anonymkode: 81409...247
AnonymBruker Skrevet 19. april 2017 #3 Skrevet 19. april 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Har vanlig matboks. Smører speltlompe med smøreost philadelphia light ost. Har røkt laks på. Den andre speltlompen er smøreost, kalkunfilet (sånn prior) og paprika og rødløk. Smaker dette høgg etter noen timer eller holdet det seg ferskt? =) Anonymkode: b8976...ae0 Kommer jo helt an på hvilken temperatur det oppbevares med. Kjøp deg et kjøleelement eller to, så går alt så mye bedre. Sur blir neppe maten. Anonymkode: bc3ac...c80
AnonymBruker Skrevet 19. april 2017 #4 Skrevet 19. april 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kommer jo helt an på hvilken temperatur det oppbevares med. Kjøp deg et kjøleelement eller to, så går alt så mye bedre. Sur blir neppe maten. Anonymkode: bc3ac...c80 Blir oppbevart i skolebagen. Så temperaturen stiger nok en del etterhvert. Finnes det matboks med kjøleelement mon tro? Anonymkode: b8976...ae0
AnonymBruker Skrevet 19. april 2017 #5 Skrevet 19. april 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Blir oppbevart i skolebagen. Så temperaturen stiger nok en del etterhvert. Finnes det matboks med kjøleelement mon tro? Anonymkode: b8976...ae0 Her. Og det finnes sikkert mange andre typer også. Anonymkode: a5477...415
AnonymBruker Skrevet 19. april 2017 #6 Skrevet 19. april 2017 Jeg ville nok ha oppbevart det i en matboks med kjøleelement. Anonymkode: 01823...ca7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå