AnonymBruker Skrevet 18. april 2017 #1 Skrevet 18. april 2017 Noen som har prøvd på lage dette? Kaker som er formet som flasker, trekt med fondant. Anonymkode: 2f3dd...c9c
AnonymBruker Skrevet 18. april 2017 #3 Skrevet 18. april 2017 Trekt med fondant? Så ikke en sånn, altså? Anonymkode: 91cd0...0a4
AnonymBruker Skrevet 20. april 2017 #4 Skrevet 20. april 2017 På 18.4.2017 den 18.45, AnonymBruker skrev: Aldri hørt om Anonymkode: 776d4...216 Takk for opplysningen ! Anonymkode: 2f3dd...c9c
AnonymBruker Skrevet 20. april 2017 #5 Skrevet 20. april 2017 Tenker å bruke denne framgangsmåten. Men det jeg var ute etter, var om noen med erfaring har prøvd dette før? Kunne det vært en fordel å fryse ned "emnet" før trekking av fondant? ts Anonymkode: 2f3dd...c9c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå