AnonymBruker Skrevet 17. april 2017 #1 Skrevet 17. april 2017 Føler meg blondere enn normalt nå, men jeg har aldri vært noe gatekjøkken-menneske. Spiste en kebab en gang for rundt 20 år siden. Derfor, bær over meg hvis dette er et dumt spørsmål: Kan jeg varme opp ca. 1/2 stor kebab til lunsj i morgen? Og hva er best metode (har ikke mikro)? Jeg var på jobb i dag, og fikk ikke i meg noe lunsj. Var desperat sulten da jeg var på vei hjem 20.30, og stakk innom gatekjøkkenet og bestilte den største kebaben. Jeg klarte kun halvparten (den var seriøst diger!). Synd å kaste god mat, så tenkte jeg kunne ha rester til lunsj i morgen. Men det er jo en masse dressinger og sånt der og salatblader, så jeg er usikker på hvordan varme den opp. Anonymkode: 48806...550
AnonymBruker Skrevet 17. april 2017 #2 Skrevet 17. april 2017 Tror salaten blir veldig ekkel hvis du varmer den opp. Hva med å spise den kald? Det er ganske godt. Source: fant en halv kebab i vesken min morgenen derpå engang og spiste den til frokost Anonymkode: 3213d...188 3
AnonymBruker Skrevet 17. april 2017 #3 Skrevet 17. april 2017 12 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tror salaten blir veldig ekkel hvis du varmer den opp. Hva med å spise den kald? Det er ganske godt. Source: fant en halv kebab i vesken min morgenen derpå engang og spiste den til frokost Anonymkode: 3213d...188 Wow! Men kanskje det er forskjell på hva man spiser en morgen "derpå" og en helt vanlig lunsj? Uansett: Takk for tips! Anonymkode: 48806...550
AnonymBruker Skrevet 17. april 2017 #4 Skrevet 17. april 2017 Bare varm kjøttet opp i en kasserolle, og ta den tilbake i pitaen: eventuelt varm pitabrødet/rullekebaben i en stekepanne. Smaker godt og salaten blir ikke så ekkel Anonymkode: 60b7f...b3d 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå