-Multe- Skrevet 17. april 2017 #1 Skrevet 17. april 2017 Noen som har tips til hvilket type kjøtt som er greit å bruke til kverning? Gjerne også tips til krydder som kan tilsettes og hva kjøttdeigen kan brukes til annet enn ren kjøttdeig, karbonader, kjøttkaker, kjøttboller...
Gjest Margit Spat Skrevet 17. april 2017 #2 Skrevet 17. april 2017 Hva som helst av storfekjøtt. Det er ingen vits i å gå for dyrt kjøtt: bruk gjerne det som kalles bankekjøtt, suppekjøtt, grytekjøtt e.l.
onyx Skrevet 17. april 2017 #3 Skrevet 17. april 2017 Du kan kverne det kjøttet du vil fra det dyret du vil, storfe, fugl, svin, lam, hest..bare fantasien setter grenser. Bare unngå brusk, bein og seige sener og hinner. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå