Gå til innhold

Hvilket kjøtt til kverning (hjemmelaget kjøttdeig)?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har tips til hvilket type kjøtt som er greit å bruke til kverning? Gjerne også tips til krydder som kan tilsettes og hva kjøttdeigen kan brukes til annet enn ren kjøttdeig, karbonader, kjøttkaker, kjøttboller... :) 

Videoannonse
Annonse
Gjest Margit Spat
Skrevet

Hva som helst av storfekjøtt. Det er ingen vits i å gå for dyrt kjøtt: bruk gjerne det som kalles bankekjøtt, suppekjøtt, grytekjøtt e.l. 

Skrevet

Du kan kverne det kjøttet du vil fra det dyret du vil, storfe, fugl, svin, lam, hest..bare fantasien setter grenser. Bare unngå brusk, bein og seige sener og hinner. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...