Gå til innhold

Noen som kan oversette denne oppskriften for meg?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skal bake denne kaken, men er ikke  dreven i engelsk! Og tørr ikke helt stole på Google translate:fnise: 

Noen som kanskje kan hjelpe meg?😇😊

skal lage sjokoladekaken selv så den har jeg oppskrift på, skal ikke bruke slik pose😛

INGREDIENTS

Servings: 9

½ box chocolate cake mix, prepared according to package

8 ounces cream cheese, softened

1 cup peanut butter

1 14-ounce can sweetened condensed milk

1 cup milk

8 ounces whipped topping

PREPARATION

# Preheat oven to 350°F/175C.

# Spray a 9x9 baking pan with cooking spray.

# Prepare and pour the chocolate cake batter into the prepared baking pan. Bake for 25-30 minutes until an inserted toothpick comes out clean.

# Using the back of a wooden spoon, poke 4 rows of 4 holes in the cake, making 16 holes total.

# In a large bowl, mix together cream cheese and peanut butter until smooth.

# Add condensed milk, whisking until there are no large lumps.

# Gradually whisk in the milk, until smooth. 

# Pour the peanut butter mixture over the cake and set until the cake has absorbed as much of the mixture as it can. Some of the mixture will still stay on top, which is okay.

# Freeze cake for 30 minutes, to slightly solidify the topping.

# Spread the whipped topping evenly over the chilled cake.

# Chill the cake anywhere from 3 hours to overnight.

# Slice, and garnish with peanut butter cups.

# Enjoy!

Anonymkode: 7adb4...97c

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Hva er det du lurer på? Du skrev ikke hva det var du ikke forstod.Poenget er at glasuren/toppingen skal delvis nedi kaken, ved at du stikker 16 hull i kaken med baksiden av en treskje før du heller den over. 

Anonymkode: 13fdb...550

Skrevet

1/2 boks med kakemiks, prepareres som anvist på boksen

Ca 225 g kremost

2,3 dl peanøttsmør

1 boks kondensert melk, ca rett under 400 g

2,3 dl melk

ca 225 g pisket krem? 

Varm ovnen til 175 grader

Spray en form som er ca 23x23 cm (ev smør formen)

Lag kaken, hell i den smurte formen, stek i 25-30 minutter

Bruk skaftet på en treskje eller lignende, stikk 16 hull i kaken, fordelt på 4 rader

Finn frem en stor bolle. Bland kremost og peanøttsmør til det blir en glatt røre. Ha i den kondenserte melka og rør til det er helt klumpfritt. Ha i melken gradvis mens du rører til det er en helt glatt røre

Hell det over kaken og la det stå til kaken har absorbert det meste. Det går fint om noe blir liggende igjen oppå kaken

Frys kaken i 30 minutter

Bre kremen? over kaken

La så kaken stå kjølig i alt fra 3 timer til over natten

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Hva er det du lurer på? Du skrev ikke hva det var du ikke forstod.Poenget er at glasuren/toppingen skal delvis nedi kaken, ved at du stikker 16 hull i kaken med baksiden av en treskje før du heller den over. 

Anonymkode: 13fdb...550

Åh, beklager. Hadde det gjerne ikke godt nok formulert i selve teksten. Skrev det bare i overskriften 😛

Anonymkode: 7adb4...97c

AnonymBruker
Skrevet
38 minutter siden, Wenda skrev:

1/2 boks med kakemiks, prepareres som anvist på boksen

Ca 225 g kremost

2,3 dl peanøttsmør

1 boks kondensert melk, ca rett under 400 g

2,3 dl melk

ca 225 g pisket krem? 

Varm ovnen til 175 grader

Spray en form som er ca 23x23 cm (ev smør formen)

Lag kaken, hell i den smurte formen, stek i 25-30 minutter

Bruk skaftet på en treskje eller lignende, stikk 16 hull i kaken, fordelt på 4 rader

Finn frem en stor bolle. Bland kremost og peanøttsmør til det blir en glatt røre. Ha i den kondenserte melka og rør til det er helt klumpfritt. Ha i melken gradvis mens du rører til det er en helt glatt røre

Hell det over kaken og la det stå til kaken har absorbert det meste. Det går fint om noe blir liggende igjen oppå kaken

Frys kaken i 30 minutter

Bre kremen? over kaken

La så kaken stå kjølig i alt fra 3 timer til over natten

Tuuuuuuuusen tuuse takk!!! Ble virkelig glad nå! God påske😄😄😄😄

Anonymkode: 7adb4...97c

  • Liker 1
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Tuuuuuuuusen tuuse takk!!! Ble virkelig glad nå! God påske😄😄😄😄

Anonymkode: 7adb4...97c

Bare hyggelig 😊 Håper bare jeg har fått alt riktig. Regnet på det og tror målene er ganske nærme iallefall

AnonymBruker
Skrevet
8 timer siden, Wenda skrev:

Bare hyggelig 😊 Håper bare jeg har fått alt riktig. Regnet på det og tror målene er ganske nærme iallefall

Setter veldig stor pris på det, skal du vite😊 Har baket endel, så skal nok få til en kake der, men bare veldig usikker på den engelsken og tørr ikke alltid stole på Google translate:fnise:

Anonymkode: 7adb4...97c

AnonymBruker
Skrevet

Kaken er kanskje allerede laget, men jeg vil likevel nevne at det skal være søtet kondensert melk, altså ikke vanlig Vikingmelk som er det enkleste å få tak i her i landet. Men det er stadig flere butikker som har den søtede utgaven også, f.eks. fra Nestlé. (Men det går kanskje an å improvisere med litt ekstra sukker?) 

Anonymkode: 3cfb3...4a5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...