AnonymBruker Skrevet 13. april 2017 #1 Skrevet 13. april 2017 Skal legge ferdig krydret og surret lammestek i romtemperatur i 1,5 time nå før den skal stekes og inn i ovnen. Men skal plasten av eller skal den være på mens den ligger å får romtemperatur? Anonymkode: 5a1fc...666
AnonymBruker Skrevet 13. april 2017 #2 Skrevet 13. april 2017 Spiller ingen rolle. Poenget er å få kjøttet opp i romtemperatur. Anonymkode: 93182...03c
Antoinette Skrevet 13. april 2017 #3 Skrevet 13. april 2017 Ta av plasten og tørk godt av steken med kjøkkenpapir. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå