Gjest Ms Chanandler Bong Skrevet 19. desember 2004 #1 Del Skrevet 19. desember 2004 Noen som har en god oppskrift på suksessterte? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sesselja Skrevet 19. desember 2004 #2 Del Skrevet 19. desember 2004 Jeg har sett flere ulike kaker kalt suksessterte, så det spørs hvilken du tenker på. Men er det den med nøttebunn og gul krem, så har jeg en oppskrift her: Mandelbunn: 3 egg 300 gram malte mandler 300 gram sukker 2 ss hvetemel 1 ts bakepulver Sett stekeovn på 175 grader. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland forsiktig i mandler, mel og bakepulver. Stek i smurt form i ca 45 minutter. Eggekrem: 5 eggeplommer 1 dl kremfløte 125 gram sukker 1 ts vaniljesukker 100 gram smør Bland alt unntatt smøret i en tykkbunnet kjele. Sett kjelen over svak varme, rør godt i kremen hele tiden til den tykner, ca 15. minutter. Ta kremen av varmen og rør inn smøret litt om gangen. Avkjøl og spre på kaken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ms Chanandler Bong Skrevet 20. desember 2004 #3 Del Skrevet 20. desember 2004 Det er den ja. Takker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cobra Skrevet 22. desember 2004 #4 Del Skrevet 22. desember 2004 Ville bare si at det er viktig at man avkjøler kremen før man tilsetter meierismøret ellers blir den veldig tynn og renner av kaka. Smøret smelter når kremen er for varm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 22. desember 2004 #5 Del Skrevet 22. desember 2004 Her er min, laget den senest i dag. Har aldri sett en suksessterteoppskrift med hele egg og mel i, som den over her. Lurer på hvordan den smaker i forhold. 4 eggehviter 175 g malte mandler 125 g melis 4 eggeplommer 120 g melis 1,5 dl kremfløte 100 g smør evt 1/2 plate sjokolade Stivpisk eggehvitene, visp inn melisen og vend så inn mandlene. Hell i to smurte og bakepapirkledte 22 cm springformer og stek midt i ovnen ved 180 grader i 15 minutter. Avkjøl helt. Bland eggeplommer, melis og fløte i en kjele og varm på svak varme, rør hele tiden. La kremen tykne uten å koke. Ta av varmen og avkjøl før smøret piskes inn. Del kremen i to og bland den ene delen med smeltet sjokolade. Bre den mellom kakebunnene og bre den gule kremen oppå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå