Snuppelure Skrevet 18. desember 2004 #1 Skrevet 18. desember 2004 Hva bruker du som tilbehør til pinne kjøtt? Bruker dere eller urøkt kjøtt? Her er oss: Vi bruker røkt pinnekjøtt og har en haug med tilbehør: Poteter Kålrabistappe Rødkål Gulerøtter Tyttebær Myntegele Sennep Ribbe eller bacon fett
Gjest Gjesta Skrevet 18. desember 2004 #2 Skrevet 18. desember 2004 De vi bruker hjemme til pinnekjøtt; Poteter Kålrabistappe Rødkål Surkål Gulerøtter Ribbe
Arkana Skrevet 18. desember 2004 #3 Skrevet 18. desember 2004 Samboeren min sin familie spiser pinnekjøtt på julaften, de bruker urøkt pinnekjøtt og tilbehøret er helt enkelt poteter, rosenkål, kålrotstappe (med litt gulrot i) og sjyen fra pinnekjøttet.
Gjest Dalwhinnie Skrevet 18. desember 2004 #4 Skrevet 18. desember 2004 Jeg kommer fra en pinnekjøttfamilie, men det varierer litt om vi har røkt og/eller urøkt. Tilbehøret er imidlertid enkelt: Kålrabistappe, poteter, sjy og sosisser. Noen ganger også hardangerpølse.
Gjest Seleena Skrevet 18. desember 2004 #5 Skrevet 18. desember 2004 Vi bruker Kålrabistappe Poteter Kraft frå kjøttet til saus Tyttebærsyltetøy Og så hender det blir litt pølser og rødkål og vi gidder NAM!
:-) anna Skrevet 18. desember 2004 #6 Skrevet 18. desember 2004 Kålrabistappe... med gulrot poteter rødkål surkål grisemør (sunnmørsk spesiealitet) tørrmør (og for så vidt svineribbe også... men det regner vel knapt som tilbehør til pinnekjøttet )
Samantha Skrevet 18. desember 2004 #7 Skrevet 18. desember 2004 Poteter Kålrabistappe Rødkål Surkål Lefser Ribbe Julepølser Ribbefett
Saeria Skrevet 18. desember 2004 #8 Skrevet 18. desember 2004 Vi har ganske enkelt: poteter kålrabistappe med potet i sjy. Vi har alltid MASSE kålrabistappe til, fordi vi er kjempeglade i det. :D
Gjest gjesta Skrevet 18. desember 2004 #9 Skrevet 18. desember 2004 Både røkt og urøkt pinnekjøtt Kålrabistappe Poteter Vossakorv Ribbefett Og noen ganger har vi raspeballer til.
rutti Skrevet 18. desember 2004 #10 Skrevet 18. desember 2004 til pinnekjøtt har vi bare poteter og kålrotstgappe
Piglet Skrevet 18. desember 2004 #11 Skrevet 18. desember 2004 Vi har ganske enkelt: poteter kålrabistappe med potet i sjy. Vi har alltid MASSE kålrabistappe til, fordi vi er kjempeglade i det. :D Sånn har vi det også... Elsker kålrabistappe. Og pinnekjøttet er røkt, tror jeg. Piglet
*Heidi* Skrevet 18. desember 2004 #12 Skrevet 18. desember 2004 Samboeren min sin familie spiser pinnekjøtt på julaften' date= de bruker urøkt pinnekjøtt og tilbehøret er helt enkelt poteter, rosenkål, kålrotstappe (med litt gulrot i) og sjyen fra pinnekjøttet. Vi oxo
Gjest Starya Skrevet 18. desember 2004 #13 Skrevet 18. desember 2004 Poteter, kålrabisteppe med gulrot og fett eller sjy. Og masse pepper.
Leo Skrevet 18. desember 2004 #14 Skrevet 18. desember 2004 Røkt pinnekjøt m/kålrotstappe (m/gulrot og kraft), mandelpoteter, øl og akevitt.
Brunhilde Skrevet 19. desember 2004 #15 Skrevet 19. desember 2004 Kokte poteter, kålrotstappe og sjy - ikke noe annet.
Elze Skrevet 20. desember 2004 #16 Skrevet 20. desember 2004 Røkt pinnekjøtt Kålrabistappe med litt gulrot i Poteter Sjy Pølse ved siden av hvis vi har små barn i huset, enten vossakorv eller mørpølse.
Snuppelure Skrevet 26. desember 2004 Forfatter #17 Skrevet 26. desember 2004 Dytter denne opp for om få dager skal jeg til pers og servere hele familien. Her kommer det mange fine tips, men jeg hører gjerne flere. Noen snakket om ertestuing til... noen som har forsøkt det?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå