Gå til innhold

Gjær for søtdeig


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Er det noe vits i å bruke dette? Altså den

ferskgjæren som har litt rød farge på pakken om

jeg husker riktig. Jeg mener å ha lest at den gir

luftigere resultat - men jeg har aldri vært

misfornøyd med resultatet av vanlig gjær

Noen som har erfaring men resultatet? dvs

som har laget den samme oppskriften med begge

type gjær?

Hva er egentig forskjellen mellom denne og

vanlig gjær?

Videoannonse
Annonse
Gjest Anonymous
Skrevet

Har ikke brukt den selv, men vet at min mormor sverger til gjær for søtbakst når hun skal bake søtbakst. Men hun kjøper sin gjør i Sverige og der har de hatt 2 typer gjær i årevis.

Skrevet

Jeg har brukt begge deler og merker ingen forskjell. Så jeg tar stort sett alltid den blå pakken av gammel vane.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...