Gjest Anonymous Skrevet 17. desember 2004 #1 Skrevet 17. desember 2004 Er det noe vits i å bruke dette? Altså den ferskgjæren som har litt rød farge på pakken om jeg husker riktig. Jeg mener å ha lest at den gir luftigere resultat - men jeg har aldri vært misfornøyd med resultatet av vanlig gjær Noen som har erfaring men resultatet? dvs som har laget den samme oppskriften med begge type gjær? Hva er egentig forskjellen mellom denne og vanlig gjær?
Gjest Anonymous Skrevet 17. desember 2004 #2 Skrevet 17. desember 2004 Har ikke brukt den selv, men vet at min mormor sverger til gjær for søtbakst når hun skal bake søtbakst. Men hun kjøper sin gjør i Sverige og der har de hatt 2 typer gjær i årevis.
Arkana Skrevet 17. desember 2004 #3 Skrevet 17. desember 2004 Jeg har brukt begge deler og merker ingen forskjell. Så jeg tar stort sett alltid den blå pakken av gammel vane.
Gjest Emera Skrevet 17. desember 2004 #4 Skrevet 17. desember 2004 Merker ingen forskjell jeg heller.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå