Gå til innhold

Sild til jul!


SuperNova

Anbefalte innlegg

Jeg skal lage tomatsild og rømmesild til jul, for første gang.

Lurer på en ting, hva er egentlig forskjellen på spekesild og kryddersild? Er det det samme hva jeg bruker? Foreløpig har jeg bare kjøpt en pakke spekesild, og på pakka står det at den skal vannes ut i melk. Jeg synes det høres litt rart ut, er det ikke bedre å bruke vann?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruker alltid kryddersild, og vanner ut i melk. Tror det er for at smaken skal være litt mildere og ikke så fremtredende i forhold til resten.

Hva forskjellen på spekesild og kryddersild er aner jeg ikke, har brukt kryddersild fordi det er det som står i oppskriftene mine;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svaret, da bruker jeg melk jeg også.

Jeg har lagt merke til at i noen oppskrifter står det spekesild og i andre kryddersild... da ble jeg litt nysgjerrig på hva forskjellen egentlig er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kryddersild er blandet med krydder og trenger heller ikke så lang utvanningstid som spekesilden som kun er lagt i saltlake og ikke tilsatt krydder.

Jeg vanner også ut i melk, foressten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...