PrincessConsuela Skrevet 29. mars 2017 #1 Skrevet 29. mars 2017 Noen som har forslag til pålegg som ikke nødvendigvis må oppbevares i kjøleskap etter at det er åpnet, typisk hytte-mat hvor man ikke har kjøleelement? Klarer egentlig bare å tenke på syltetøy, sjokoladepålegg, kanskje brunost og hvitost (men de begynner vel å svette om det er for varmt)..
veraa94 Skrevet 29. mars 2017 #3 Skrevet 29. mars 2017 (endret) Syltetøy, makrell i tomat, nugatti, leverpostei, avocado ( kjøp i varierende mykhetsgrad), smøreost på tube, noe spekemat/spekepølse Endret 29. mars 2017 av veraa94 2
Arkana Skrevet 29. mars 2017 #4 Skrevet 29. mars 2017 (endret) I tillegg til det som er nevnt, hva med egg (hvis dere har tilberedningsmulighet da)? Og honning, hapå og andre lignende pålegg. Endret 29. mars 2017 av Arkana
PrincessConsuela Skrevet 29. mars 2017 Forfatter #5 Skrevet 29. mars 2017 12 minutter siden, veraa94 skrev: Syltetøy, makrell i tomat, nugatti, leverpostei, avocado ( kjøp i varierende mykhetsgrad), smøreost på tube, noe spekemat/spekepølse Vil ikke makrellen harskne? Så nettopp på leverposteiboksen og der står det at den må holdes kald etter åpning 2
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2017 #6 Skrevet 29. mars 2017 2 minutter siden, PrincessConsuela skrev: Vil ikke makrellen harskne? Så nettopp på leverposteiboksen og der står det at den må holdes kald etter åpning Leverpostei og makrell i tomat fås jo kjøpt i porsjonspakker, da spiser du jo hele og de uåpnede trenger ikke stå kaldt Anonymkode: fbecb...86f 6
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2017 #7 Skrevet 29. mars 2017 2 minutter siden, PrincessConsuela skrev: Vil ikke makrellen harskne? Så nettopp på leverposteiboksen og der står det at den må holdes kald etter åpning Leverpostei i hermetikk, makrell i hermetikk og makrell i porsjonspakninger trenger ikke å oppbevares i kjøleskap når de er uåpnet. Etter åpning må de oppbevares i kjøleskap. Anonymkode: b67d1...147 4
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2017 #8 Skrevet 29. mars 2017 3 minutter siden, PrincessConsuela skrev: Vil ikke makrellen harskne? Så nettopp på leverposteiboksen og der står det at den må holdes kald etter åpning Kjøp de små boksene slik at man får brukt alt på en gang når de åpnes Anonymkode: a1bcb...d31 4
Forundret.. Skrevet 29. mars 2017 #9 Skrevet 29. mars 2017 15 minutter siden, veraa94 skrev: Syltetøy, makrell i tomat, nugatti, leverpostei, avocado ( kjøp i varierende mykhetsgrad), smøreost på tube, noe spekemat/spekepølse Av det du har nevnt så er det jo kun nugatti og hel spekepølse eller spekemat ( da i stort stykke som for eksempel fenalår) som kan oppbevares i romtemperatur etter åpning. 2
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2017 #10 Skrevet 29. mars 2017 Akkurat nå, Forundret.. skrev: Av det du har nevnt så er det jo kun nugatti og hel spekepølse eller spekemat ( da i stort stykke som for eksempel fenalår) som kan oppbevares i romtemperatur etter åpning. Smøreost på tube kan oppbevares i romtemperatur etter åpning. Den er behandlet på en slik måte at det er mulig. Anonymkode: de07f...1ad 4
veraa94 Skrevet 29. mars 2017 #11 Skrevet 29. mars 2017 3 timer siden, Forundret.. skrev: Av det du har nevnt så er det jo kun nugatti og hel spekepølse eller spekemat ( da i stort stykke som for eksempel fenalår) som kan oppbevares i romtemperatur etter åpning. En boks leverpostei eller makrell i tomat går jo fort unna, dessuten finnes det porsjonspakninger Som nevt over så e tubeost laget slik at den kan stå seg utenfor kjøleskap etter åpning. Avocado kan brukes til frokost, lunch, middag og kvelds, så hvis man spretter en avocado er det ikke mye som er igjen etter dagen. Og syltetøy? Når har det blitt dårlig utenfor kjøleskapet. Jeg oppbevarer alltid syltetøyet i kjøkkenskapet og har aldri opplevd at det har blitt dårlig (unntaket er hjemmelaget, det har kort holdbarhet og må stå kjølig). 2
veraa94 Skrevet 29. mars 2017 #12 Skrevet 29. mars 2017 (endret) Og egg er gull! Det kan oppbevares lenge i romtemmperatur Endret 29. mars 2017 av veraa94 2
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2017 #13 Skrevet 29. mars 2017 Dersom det er en noenlunde lav temperatur innendørs på hytta så er bremykt smør fint Varer lenge Anonymkode: e5f3c...780 2
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2017 #14 Skrevet 29. mars 2017 Kaviar holder seg en stund, og er veldig godt sammen med egg Tomat i skiver med salt, pepper og rå løk over. Eventuelt litt fetaost fra glass over. Banan i skiver. Anonymkode: e8ff6...e0f 2
ValarMorghulis Skrevet 29. mars 2017 #15 Skrevet 29. mars 2017 Hapå, peanøttsmør, og leverpostei/makrell i tomat i småpakninger som flere har nevnt. Tror ikke det finnes så veldig mye annet som holder seg lenge i romtemperatur.. 2
applestories Skrevet 29. mars 2017 #16 Skrevet 29. mars 2017 Jeg brukte mye salt pålegg som salami og lignende da jeg var uten kjøleskap et halvår. 2
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2017 #18 Skrevet 29. mars 2017 4 timer siden, veraa94 skrev: Og egg er gull! Det kan oppbevares lenge i romtemmperatur Jepp, har man egg, margarin og brød så trenger man ikke kjøleskap Anonymkode: 52279...742 2
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2017 #19 Skrevet 29. mars 2017 Kaviar finnes også i porsjonstuber. Og prim tåler noen dager i romtemperatur. Anonymkode: 8f38c...b6c 2
Whoops Skrevet 29. mars 2017 #20 Skrevet 29. mars 2017 Om det er til hyttetur og det er snø, så kan du fint sette en del ting ut også. Bare pass på at sola ikke skinner på maten. Legg den i en tett plastboks og grav den litt ned i snøen på et sted med skygge. Ellers har du det gamle trikset med å henge den utenfor vinduet i en pose. Men ofte vil den fryse, så ost og slike ting er sjeldent lurt å gjøre sånt med. Kjøttpålegg kan derimot tåle kuldegrader fint, bare det ikke tines og fryses ned igjen. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå