Gå til innhold

Pålegg som ikke må holdes kaldt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har forslag til pålegg som ikke nødvendigvis må oppbevares i kjøleskap etter at det er åpnet, typisk hytte-mat hvor man ikke har kjøleelement? Klarer egentlig bare å tenke på syltetøy, sjokoladepålegg, kanskje brunost og hvitost (men de begynner vel å svette om det er for varmt)..

AnonymBruker
Skrevet

Peanøttsmør

Anonymkode: 21e06...08f

Skrevet (endret)

Syltetøy, makrell i tomat, nugatti, leverpostei, avocado ( kjøp i varierende mykhetsgrad), smøreost på tube, noe spekemat/spekepølse

Endret av veraa94
  • Liker 2
Skrevet (endret)

I tillegg til det som er nevnt, hva med egg (hvis dere har tilberedningsmulighet da)? Og honning, hapå og andre lignende pålegg.

Endret av Arkana
Skrevet
12 minutter siden, veraa94 skrev:

Syltetøy, makrell i tomat, nugatti, leverpostei, avocado ( kjøp i varierende mykhetsgrad), smøreost på tube, noe spekemat/spekepølse

Vil ikke makrellen harskne? Så nettopp på leverposteiboksen og der står det at den må holdes kald etter åpning:vetikke:

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, PrincessConsuela skrev:

Vil ikke makrellen harskne? Så nettopp på leverposteiboksen og der står det at den må holdes kald etter åpning:vetikke:

Leverpostei og makrell i tomat fås jo kjøpt i porsjonspakker, da spiser du jo hele og de uåpnede trenger ikke stå kaldt

Anonymkode: fbecb...86f

  • Liker 6
AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, PrincessConsuela skrev:

Vil ikke makrellen harskne? Så nettopp på leverposteiboksen og der står det at den må holdes kald etter åpning:vetikke:

Leverpostei i hermetikk, makrell i hermetikk og makrell i porsjonspakninger trenger ikke å oppbevares i kjøleskap når de er uåpnet. Etter åpning må de oppbevares i kjøleskap.

Anonymkode: b67d1...147

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, PrincessConsuela skrev:

Vil ikke makrellen harskne? Så nettopp på leverposteiboksen og der står det at den må holdes kald etter åpning:vetikke:

Kjøp de små boksene slik at man får brukt alt på en gang når de åpnes :) 

Anonymkode: a1bcb...d31

  • Liker 4
Skrevet
15 minutter siden, veraa94 skrev:

Syltetøy, makrell i tomat, nugatti, leverpostei, avocado ( kjøp i varierende mykhetsgrad), smøreost på tube, noe spekemat/spekepølse

Av det du har nevnt så er det jo kun nugatti og hel spekepølse eller spekemat ( da i stort stykke som for eksempel  fenalår) som kan oppbevares i romtemperatur etter åpning.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, Forundret.. skrev:

Av det du har nevnt så er det jo kun nugatti og hel spekepølse eller spekemat ( da i stort stykke som for eksempel  fenalår) som kan oppbevares i romtemperatur etter åpning.

Smøreost på tube kan oppbevares i romtemperatur etter åpning. Den er behandlet på en slik måte at det er mulig.

Anonymkode: de07f...1ad

  • Liker 4
Skrevet
3 timer siden, Forundret.. skrev:

Av det du har nevnt så er det jo kun nugatti og hel spekepølse eller spekemat ( da i stort stykke som for eksempel  fenalår) som kan oppbevares i romtemperatur etter åpning.

En boks leverpostei eller makrell i tomat går jo fort unna, dessuten finnes det porsjonspakninger ;) Som nevt over så e tubeost laget slik at den kan stå seg utenfor kjøleskap etter åpning. Avocado kan brukes til frokost, lunch, middag og kvelds, så hvis man spretter en avocado er det ikke mye som er igjen etter dagen. Og syltetøy? Når har det blitt dårlig utenfor kjøleskapet. Jeg oppbevarer alltid syltetøyet i kjøkkenskapet og har aldri opplevd at det har blitt dårlig (unntaket er hjemmelaget, det har kort holdbarhet og må stå kjølig).

  • Liker 2
Skrevet (endret)

Og egg er gull! Det kan oppbevares lenge i  romtemmperatur :icon_lol:

Endret av veraa94
  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Dersom det er en noenlunde lav temperatur innendørs på hytta så er bremykt smør fint :) Varer lenge 

Anonymkode: e5f3c...780

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Kaviar holder seg en stund, og er veldig godt sammen med egg ;)

Tomat i skiver med salt, pepper og rå løk over. Eventuelt litt fetaost fra glass over.

Banan i skiver.

Anonymkode: e8ff6...e0f

  • Liker 2
Skrevet

Hapå, peanøttsmør, og leverpostei/makrell i tomat i småpakninger som flere har nevnt. Tror ikke det finnes så veldig mye annet som holder seg lenge i romtemperatur.. 

  • Liker 2
Annonse
Skrevet

Jeg brukte mye salt pålegg som salami og lignende da jeg var uten kjøleskap et halvår.

  • Liker 2
Skrevet

Banan og syltetøy.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
4 timer siden, veraa94 skrev:

Og egg er gull! Det kan oppbevares lenge i  romtemmperatur :icon_lol:

Jepp, har man egg, margarin og brød så trenger man ikke kjøleskap ;)

Anonymkode: 52279...742

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Kaviar finnes også i porsjonstuber. Og prim tåler noen dager i romtemperatur.

Anonymkode: 8f38c...b6c

  • Liker 2
Skrevet

Om det er til hyttetur og det er snø, så kan du fint sette en del ting ut også. Bare pass på at sola ikke skinner på maten. Legg den i en tett plastboks og grav den litt ned i snøen på et sted med skygge. Ellers har du det gamle trikset med å henge den utenfor vinduet i en pose. Men ofte vil den fryse, så ost og slike ting er sjeldent lurt å gjøre sånt med. Kjøttpålegg kan derimot tåle kuldegrader fint, bare det ikke tines og fryses ned igjen.

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...