AnonymBruker Skrevet 28. mars 2017 #1 Skrevet 28. mars 2017 Jeg har lyst til å prøve å marinere scampi, og ha det i ovn sammen med poteter, biter av maiskolbe, sopp og litt pølsebiter. Kan dette fungere? Hvordan ville dere gjort det? Hvor lenge, og hvilken temperatur? Sette inn oppkuttede potetbiter 20 minutter før det andre går inn? Eller er det lettere å ha det hele i ei stekepanne? Anonymkode: ac776...296
Zzyzx Skrevet 28. mars 2017 #2 Skrevet 28. mars 2017 Ta alt annet i ovnen og stek rekene raskt i panne når det andre er ferdig. 1
Gjest Marillia Skrevet 29. mars 2017 #3 Skrevet 29. mars 2017 Scampi skal bare ha noen minutter i ovnen (eller panna) til de skifter farge, steker du de for lenge blir de seige. Jeg bruker å varme opp olje i en ildfast form og når dette er oppvarmet tar jeg formen ut, tar i scampien og et par tre minutter i ovenen igjen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå