AnonymBruker Skrevet 26. mars 2017 #1 Skrevet 26. mars 2017 Har sett i frysern og langt nede der ligger det ei hjortesteik som vi frøs ned for to høster siden... Er den for gammel? Anonymkode: 94ddc...ea1
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2017 #2 Skrevet 26. mars 2017 Frossent er frossent. Jeg kan fint spise rødt kjøtt/fugl som har vært fryst i flere år. Har hatt bær og vilt som kunne ligge i fryseren inntil 3 år, og har aldri hatt gjester som har blitt syke. Anonymkode: 98835...667 1
Huldra-78 Skrevet 26. mars 2017 #3 Skrevet 26. mars 2017 Har hatt tilsvarende alder på elgkjøtt. Litt ekstra krydder så blir det nok en god middag Det kan få fryseskader, men det kan du evt. skjære vekk før du steker den.
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2017 #4 Skrevet 26. mars 2017 Hvis ts ikke tør å spise det, så kommer jeg løpende! *Sikle sikle* Anonymkode: 98835...667
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2017 #5 Skrevet 26. mars 2017 Det er i lengste laget, men den er neppe uspiselig. Fett kjøtt og fisk, tåler minst å ligge, men hjort er ikke særlig mye fett i kjøttet på. Anonymkode: 4c75e...8a1
Whateverest Skrevet 26. mars 2017 #6 Skrevet 26. mars 2017 Det går helt fint! Jeg spiser mye(!) hjortekjøtt, og kjenner helt ærlig ikke forskjell på kjøtt fra 2014 og 2016. Som en over her skriver, har kjøttet fått fryseskader er det bare å skjære bort de fryseskadde delene.
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2017 #7 Skrevet 26. mars 2017 Har spist eldre hjortekjøtt flere ganger, jeg, og jeg lever ennå. Min erfaring er at flere år gammelt hjortekjøtt kan være ekstra seig, men det kan også være at den årgangen var ekstra seig. Anonymkode: 68304...8ad
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå